TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Cengiz Dede / Bengisaat

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Cengiz Dede / Bengisaat

Mesaj mucadeleci » 31 Mar 2012, 01:00

Akrep yelkovan tam olması gereken yerde olmayınca buna saat'de şaşılık diyorlar sanırım ustalarımız :) en azından İzmir'deki ustam böyle diyor...
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj bengisaat » 31 Mar 2012, 18:42

:)
Merhaba,

Güzel iltifatlarınız için teşekkürler, emin olun bende saatin bakımdan sonraki halini seyrederken sizin kadar heyecanlanıyor ve keyif alıyorum.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj volkanergun » 23 Şub 2015, 01:04

Cengiz Usta'ya teşekkür etmek adına üzerinden biraz zaman geçmiş olsa da bu başlık altında yazmayı uygun gördüm. 3 ay kadar önce kendisine yaklaşık 45 yıllık Rado Muskeeter VI saatimi verdim. Bundan 3 sene kadar önce başka bir saat ustası tarafından bakımı yapılmıştı. Ancak bu bakım sadece bir kozmetik bakım olarak gerçekleşmiş, ki bu işlemde de safir kristal cama ve altın kaplamaya korkunç bir aşındırma yapılmıştı. Saatin otomatiği çalışmıyor, elle ise çok zor kuruluyor ve geri kalıyordu.
Cengiz Usta sağolsun saate detaylı bir bakım yaptı, saatin otomatiğini ETA2783 orjinal otomatiği ile değiştirdi. Saat şu anda mekanik olarak mükemmel kondisyonda çalışıyor.
Dede yadigarı bu saatin benim için kıymeti çok büyük, bir kez daha teşekkürler Cengiz Usta(bengisaat).
Kullanıcı avatarı
volkanergun

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: fsinan ve 233 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners