Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Beyaz kadran istemiyorum, bu daytonayla ilgili değil, genel olarak saatte beyaz kadranı sevmiyorum. Kronograf olmazsa olmaz değil ancak, olursa daha güzel tabi. AP şu aşamada ulaşmam mümkün ancak ona ulaştığım takdirde bir üst seviyeye çıkmam ya imkansız yada çok uzun zaman alır. APnin orada bir yerlerde hedef olarak kalması bence daha iyi
Sedir hocam, ne alakaysa artık tümcesini kurar iken, kendi batinimda bir alakası olduğunu bilmeme rağmen, bu alakaya zahirde bir mana veremediğimi ifade etmeye çalışmıştım, gördüm ki pek de başarılı olamamisim
Bende Vincefb'nin yeşil Submariner'inden veya yeni no-date olan siyah veya mavi bir Submariner yakışır.
Bu arada Basel fuarı yakın zamanda bitti, pek çok firma yeni modellerini orada tanıttı. Submariner'in veya başka markaların yeni modellerinin lanse edileceği yeni bir fuar var mı? Ne zaman? Bilginiz var mı?
Archimed, mavi submariner beyaz altın. Rolexin yeni model tanıtımı sadece mart ayında yapılan baselwordde yapılıyor. Bunun dışında diğer önemli fuardan ikisi ise ocak ayında yapılan sihh ve gte(geneva time exhibition). Bazı markalar sene içinde farklı model tanıtımı yapabiliyor.