TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mark Jakko Saat Bilgi ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Mark Jakko Saat Bilgi ve Tavsiye

Mesaj necati » 26 Mar 2012, 20:48

serxx yazdı:
necati yazdı:
Firavun81 yazdı::thumbup: Hayırlı olsun necati arkadaş :D

Tanıştığım forummu yediğim kazıkmı :)

Seiko işi ne durumda acaba ?

Seiko siparişini cuma günü verdim. Gelsinde bir görelim fotoğraftaki kadar heybetlimi şu skx007 :D .
Serxx bu konudaki yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bir mesajda yılın yardımseveri olarak aday gösterilmiştin, haklıymış yazan :champ: . Şunu bilki seikoya baktığımda senide hatırlatacak, hiç karşılaşmamış olsak bile :thumbup:
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj Firavun81 » 26 Mar 2012, 20:50

Abi bide bana şu orient makoların mavi veya bezelli mavi kırımızı olanından bulun lütfen yaa :super: :super:
PLATİN
Kullanıcı avatarı
Firavun81

Mesaj SeRxx » 26 Mar 2012, 21:03

necati yazdı:Seiko siparişini cuma günü verdim. Gelsinde bir görelim fotoğraftaki kadar heybetlimi şu skx007 :D .
Serxx bu konudaki yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bir mesajda yılın yardımseveri olarak aday gösterilmiştin, haklıymış yazan :champ: . Şunu bilki seikoya baktığımda senide hatırlatacak, hiç karşılaşmamış olsak bile :thumbup:

Rica ederim, ne yaptım ki; utandırdın beni Necati Abi :oops:
Ben de merakla bekliyorum SKX007'yi, umarım memnun kalırsın ve iyi hatırlatır :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj necati » 26 Mar 2012, 21:13

serxx yazdı:
necati yazdı:Seiko siparişini cuma günü verdim. Gelsinde bir görelim fotoğraftaki kadar heybetlimi şu skx007 :D .

Rica ederim, ne yaptım ki; utandırdın beni Necati Abi :oops:
Ben de merakla bekliyorum SKX007'yi, umarım memnun kalırsın ve iyi hatırlatır :champ:

Saatin iyi hatırlatacağına şüphem yok. Sırf bu saat hatırına paypal hesabı açtım. Aslında saat araştırması sırasında beğendiğim başka saatlerde oldu. (orient diver 2ER00004D gibi. Yada İsviçre yapımı, antirefle safir kristal camlı otomatik bir saat :super: ). Ancak alırsam, beğenerek aldığım seikoya haksızlık olacak. Çünkü birini çok beğenince diğerini daha az kullanacağım ve yazık olacak :twisted: .
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj SeRxx » 26 Mar 2012, 21:27

Bence kafanızı başka modellerle karıştırmayın, Seiko gelsin iyice kullanın, sonra size daha iyi modeller bakalım ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj bengisaat » 26 Mar 2012, 22:30

Vermont triple zone resmini de ekleyin (Seikonun kıymetini anlamak için) :P

Bu arada yakında 1212ple (one thousand two hundred and twelveple )modelini süreceklermiş piyasaya :P
(Affınıza sığınarak) :)
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj necati » 26 Mar 2012, 22:57

bengisaat yazdı:Vermont triple zone resmini de ekleyin (Seikonun kıymetini anlamak için) :P

Bu arada yakında 1212ple (one thousand two hundred and twelveple )modelini süreceklermiş piyasaya :P
(Affınıza sığınarak) :)

Onuda alırım. Ben ve benim gibiler olmasa bu adamlar nasıl para kazanacak :oops: .
Neyse aldığım saat, linkteki saatin kırmızısı. Daha doğrusu kırmızısının sahtesi.
http://www.vermontsaat.com/Details.aspx?UrunID=32

Fakat saat haricinde hiçbir özelliği çalışmıyor. Üzerindeki 5 koldan sadece biri çalışıyor. (Yoksa o damı çalışmıyordu :D ).
Umarım o marcamarcadan alışveriş yapmadan önce burayı okuyan birileri olur.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj Bond » 26 Mar 2012, 23:59

Saati geçtim, böyle bir marka adını kim seçti acaba. Biraz daha oynasalar Finlandiyalı dünya ralli şampiyonu havası yakalayacakmış. :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 144 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners