TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Başlangıç Saatim Ne Olsun? Tissot Seiko Oris TAG Heuer

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Başlangıç Saatim Ne Olsun? Tissot Seiko Oris TAG Heuer

Mesaj tigers87 » 23 Mar 2012, 18:36

serxx'e katılıyorum TAG olsun bence de tagheuer carrera :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tigers87

Mesaj angelman » 23 Mar 2012, 19:16

Serxx üstadım o kadar biliyorum canım :))
Dedimya bir haftadır forumu okuyorum.
Biraz şey tutkumda yok değil hani.Sahip olduğum metadan fazla kişide olmasın yani az bulunan değerli birşey olsun..
TH bayağı bir forum kullanıcımızda var gördüğüm kadarıyla.Fiyat segmentinde neredeyse efsane olacak sanırım :)

işte kolumda deneyemediğim için şimdilik ana fikirleri toplayıp sentezleyip denediğim vakit sadece gözlerim değil aklımda değerlendirsin diyorum sayenizde.
Birazda araç alma muhabbetine benzedi.Azcık daha sabredip parayı artırıp şu arabayı al der gibi :) Haklılarda doğal olarak.Şimdi çok daha iyi anlıyorum Tutku nun ne demek olduğunu :roll:
Kullanıcı avatarı
angelman

Mesaj Drago » 23 Mar 2012, 19:19

Saati kolunda görmeden hiçbir şeye karar veremezsin,bundan emin ol...ve hayallere dalma derim...gerçk hayatta koluna taktığında ..işte bu saat güzelmiş ve benim bileğime yakıştı dediğin an :champ:
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj SeRxx » 23 Mar 2012, 19:27

Forumu okumuşsunuz ama hala kararsızsınız ;)
Şaka bir yana da aslında ben farkı görüp öncelikle mekanizmaya karar vermeniz için yazdım. Nasıl bir mekanizma istediğinize karar verin ve sonra belirlediğiniz bütçe doğrultusunda marka/model önermeye çalışalım.
3000-4000 lira gibi bir bütçe ayıracaksanız Longines, Tag Heuer, Oris iyidir :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Başlangıç Saatim Ne Olsun? Tissot Seiko Oris TAG Heuer

Mesaj herofb » 23 Mar 2012, 20:57

İlk olarak ben mümkün olduğunca az maliyetten başlamaktan yanayım çünkü bu ateş bacayı sarınca mutlaka yeni birseyler isteyeceksiniz
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj drk » 24 Mar 2012, 00:32

Bekleyin ve daha çok içinize sinecek bir saat alın :thumbup: Bu arada bu işin sonu yok, yeni saat aldıktan en fazla birka gün sonra bir sonraki saatiniz için kendinizi bir araştırma içinde bulacaksınız ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj angelman » 24 Mar 2012, 03:14

Aynen biliyorum ki yeni saat arayışım 2.gün başlar.
Ayakkabı hastalığımda aynı şekilde başladı.106 çift ayakkabım var bir çoğunu hala giymedim.
Belirttiğim saatlerden birini alıp yanına bir iki adet 1000 tl yı aşmayan saatle bir süre açlığımı bastırmam gerekecek.Sonra ana saatte gelişimi ve evrimleşmeyi düşünüyorum.Bu arada yavaş yavaşda koleksiyonumu oluştururum sizler gibi.
Üstadlarımıza bir nebzede yaklaşırsak ne mutlu bana :)
serxx üstad kararsızlığım saatleri deneme şansım şuan yok ondan kaynaklanıyor.Çünkü ben kararsız kaldığımda seçeneklerin hepsini yada alabildiğim kadarını alırım öyle bir yapım var :D
Tabi maddi geri dönüşü olmasıda hamleleri cesurlaştırır oda cabası.
TH i orise ve seiko slq ya üstün tuttunuz.mesela ben burda slq nun görselliğiyle onu seçmiştim size danışmadan önce.Şimdi ise denerken Th ye pozitif ayrımcılıkla yaklaşacam :)
İlk alacağım ana saatte siz üstadların değerli görüşleri çok etkili olacak.Diğer günlük kullanımdakiler için daha rahat seçim yaparım elbette.
En azından böyle başınızı ağrıtmam :)
Kullanıcı avatarı
angelman

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 150 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners