Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Ben bu makinaya pek ısınamadım,daha doğrusu Tissot gibi ezelden sevdiğim bir markaya yakıştıramıyorum. Quartz modellerindede kullandıkları makinalar yüzünden artık piyasa saati olmaya namzet oldu
Bence bunu alacağınıza 2982 serisi başka bir marka alsanız bile daha mantıklı olacaktır...
Mekanizmaya ben de ısınamadım bengisaat ustamız gibi. Onun dışında dün bu saatin chronosuz olanını incelemiştim. Bana, özellikle bezeli, kalite hissi "hiç" vermedi nedense. Bakalım tissot nasıl bir diver yapmış diye gittim merakla ama sonuç benim için pek de olumlu değil...
"I may be wrong (But I doubt it!)" Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
evet 48 mm cok buyuk koluma takmadan olmaz belki boyuma gore tam durabilir ama bu riske girmeye degmez.kaliteli otomatik bir saat almayı düşünüyorum gozumu daha yukseğe oris aquis dateye cevirdim ama turkiye de cok pahallı geldi bana,yurtdışından nasıl alabilirim bilgisi olan var mı? amazon da 1050 dolar ordan alırsam bi sorun olurmu?
vincefb yazdı:Bence çok kötü bir çap 48 mm... bilekleriniz benimki gibi ince ise yanaşmayın bile derim..
+1
Hatta bilekler kalınsa bile 48 mm yine de abartılı...Bence bir saate yakışan maksimum çap 44mm(Panerai'yi istisna olarak tutuyorum tabii ki).Uygun çap ise 40-42(bence)...
Ayrıca Bengisaat ustadan gelen mekanizma yorumlarına da dikkat etmek lazım.