TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Poljot Pilot Automatic 44mm Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Poljot Pilot Automatic 44mm Bilgi ve Yorum

Mesaj necati » 21 Mar 2012, 11:50

Bu saati F/P olarak değerlendirebilirmisiniz. Marka, mekanizma vs... Bu fiyata x saati varken bunu almak yanlış olur gibi yorumlar
varmı merak ediyorum.
İlk otomatik saatime karar verdim, bu konuyu poljot saatleri hakkında bilgi edinmek için açtım. Fiyatına göre şık saatleri var bana göre. Ama saatin teknik bilgileri, markası vs hakkında bilgim yok.

http://www.poljot24.de/en/pd1742144445.htm?categoryId=2

Resim
Kullanıcı avatarı
necati

Re: Poljot Pilot Automatic 44mm Bilgi ve Yorum

Mesaj nickynick » 22 Mar 2012, 10:32

Saatin tasarımı Chronoswiss terk, ama 145 Euro normal bir fiyat. Poljot kullanan arkadaşlarımız var ve memnunlar tahmin ediyorum :thumbup:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj necati » 22 Mar 2012, 12:42

NickyNick yazdı:Saatin tasarımı Chronoswiss terk, ama 145 Euro normal bir fiyat. Poljot kullanan arkadaşlarımız var ve memnunlar tahmin ediyorum :thumbup:

Bilgi için teşekkür ederim. Mekanizma işçilik vs konularında bilgim yok ama fiyatına göre görsel olarak bana hitap eden güzel modelleri var.
Bu arada henüz ilk saatimin siparişini vermemişken (eli kulağında) ikinci saat arayışı beni bile endişelendiriyor. :roll: Tek iyi tarafı küçük oynuyorum :)
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj uzbey33 » 22 Mar 2012, 13:02

saatin mekanizması citizen tarafından üretilen japon miyota 8215. sağlam ve verimli, sorunsuz bir mekanizmadır. :thumbup:

bu fiyata seiko monster alınır.

seiko skx007 alınır.

seiko srp027 alınır.

seiko srp153 (mekanizması yukarıdaki seikolardan farklı olarak elle kurulur ve ayarlarken saniyesi durur.) alınır.

ben olsam bunlardan birini alırdım.
collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat
Kullanıcı avatarı
uzbey33

Mesaj mertk » 22 Mar 2012, 13:08

Bence rus saati alacaksanız.Mekanizması rus olanlara bakın derim.Vostok inhouse makine kullanıyor,aynı şekilde poljot da inhouse makine kullanıyor.Özellikle poljot 3133 için çok iyi bir makine olduğu söyleniyor.Ve çoğu kişi bu makinenin koleksiyounda bulunması gerektiğini söylüyor.Ancak poljot şu an üretimi bıraktı benim bilidiğim kadarı ile,poljot 3133 üretilmeyecek artık.Ama şu anda hala bulunabiliyor.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj Hsnmrycl » 22 Mar 2012, 13:41

mertk'ya katılmakla birlikte 3133 mekanizmayı bu fiyata alamayacağınızı söylemek isterim. ikinci el olarak belki, ama o da zor.
ayrıca, bence de poljotun kendi kalibrelerine bakmalısınız. belki otomatik değil elden kurmalı olacaklardır ama saatinizin içi dışı bir olacaktır. şahsen ben miyota mekanizmalı bir poljot almazdım.
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj necati » 22 Mar 2012, 13:43

invictas yazdı:saatin mekanizması citizen tarafından üretilen japon miyota 8215. sağlam ve verimli, sorunsuz bir mekanizmadır. :thumbup:

bu fiyata seiko monster alınır.

seiko skx007 alınır.

seiko srp027 alınır.

seiko srp153 (mekanizması yukarıdaki seikolardan farklı olarak elle kurulur ve ayarlarken saniyesi durur.) alınır.

ben olsam bunlardan birini alırdım.

Siparişini vereceğim saat seiko skx007 :thumbup: .
Poljot ve vostok saatlerine merak salmam, daha önce belirttiğim gibi uygun fiyata hem otomatik hemde şık saat sunuyor olması. SKX007 sürekli çalışıp yorulmasın diye yanına bir tane vostok yada poljot alacağım büyük olasılıkla :roll:
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj Hsnmrycl » 22 Mar 2012, 13:45

necati, skx007 için ebay'deki açık arttırmaları takip etmenizi öneririm.
şimdiden hayırlı olsun.
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 153 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners