TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Vintage Omega DeVille / Yar覺m As覺rl覺k Omega Cana Geldi

Antika Saatler ve Cep Saatleri zerine Payla覺mlar

Re: Vintage Omega DeVille / Yar覺m As覺rl覺k Omega Cana Geldi

Mesaj bulenty » 21 Mar 2012, 00:52

bengisaat yazd覺:K繹edeki a癟覺kl覺klar覺n kapat覺lmas覺 bir yana kadran覺n kasaya temas eden k覺s覺mlar覺n覺n 癟ok az olmas覺 nedeniyle ; al覺nacak bir darbe s覺ras覺nda kadran darbeyi ne kadar覺n覺 emecek ne kadar覺 makinaya yans覺yacak,darbe s覺ras覺nda yamulan kadran nedeniyle 癟arklar cama selaaam diyerekten oturacak ve da覺lan 癟arklar nedeniyle 癟覺kacak masraf ve hadi bakal覺m bir 50 sene daha uyuyal覺m diye kaderine raz覺 olan bir omega ....Bence kendi kadran覺n覺 takt覺r覺n bunu iddetle 繹neriyorum

Kusura bakmay覺n haddimi a覺yorum belki ancak bizler saatlerle konuan onlar覺 dinleyen insanlar覺z,ancak o saat o tezgahta 癟覺k覺pta ka癟 sene 癟al覺覺r diye sorulmal覺. O 癟eki癟lerle saatlerin neresine vuruluyor 50 y覺ld覺r 癟al覺mam覺 bir omega kesinlikle makinada y覺kan覺p yalanmal覺yd覺

Saat tamiri b繹yle olmaz adil abiyi de tan覺r覺m babalar覺 rahmetli nejat amcay覺 da,eminim adil abi de bu sat覺rlar覺 okursa bana hak verecektir...Bal覺kesirli Cengiz usta derseniz hat覺rlayacakt覺r.

襤nan覺n aatinizi o ekilde g繹rd羹k癟e ger癟ekten i癟im ac覺d覺, i癟inizden Beni tan覺yanlar bilir bu sat覺rlar覺 ne zaman yazacak diye bekldiklerini g繹r羹r gibiyim yazmasayd覺m uyuyamazd覺m Hog繹r羹n羹ze ve aff覺n覺za s覺覺narak yazd覺klar覺m i癟in 繹z羹r dilerim.

繹melekleri ve dolay覺s覺 ile Adil'i tan覺man覺z beni haddinden fazla mutlu etti.Adil ile biz karde gibiyizdir.Arkadal覺覺m覺z 1973 l羹 senelerde balay覺p dostlukla devam edegeldi.
L羹tfen 繹z羹r dilemeyiniz.Haddinizi aman覺z s繹z konusu olamaz,,Estafurullah.Ben size g繹re 癟繹mez bile say覺lmam,ancak getir g繹t羹r ii yapabilirim.Bunlar覺 ger癟ekten ve i癟ten s繹yl羹yorum.羹nk羹 biz cerrahlarda aynen b繹yle yetiiriz,ilk bata k覺demli kiilerin getir g繹t羹r iini yaparak ve izleyerek ie balar覺z.Adil bu sat覺rlar覺n覺z覺 okuyunca eminim 癟ok mutlu olacakt覺r.

Saate tekrar arka kapa覺 s繹kerek bakt覺m,hatta b羹y羹te癟 alt覺nda inceledim,b羹y羹tecin ayr覺ca lupu alt覺nda iyice bakt覺m.Elimle hafif癟e sallad覺m.Kendi izlenimimi beyan edecek olursam;(cerrahi de bu yata fikir de beyan edilmez,yersiniz f覺r癟ay覺) :)

Boluk kalan yerler haricinde kesinlikle kasaya oturuyor diyebilirim.

Ustan覺n tezgah meselesine gelince;癟ok ince iler yap覺lan tezgah覺 ben de g繹r羹nce a覺rd覺m,ama olduu gibi g繹r羹nt羹lemek istedim.San覺r覺m o tezgahta Adil in d羹kkan覺 ile ilgili malzemeler de olduu i癟in kaba aletler vard覺r.Malumunuz onlar duvar saati vs de satt覺klar覺 i癟indir diye d羹羹n羹yorum.

Makina meselesine gelince;ustan覺n bana s繹yledii b羹t羹n par癟alar覺n s繹k羹lmek suretiyle 繹zel bir benzinle y覺kand覺ktan sonra yaland覺覺 y繹n羹nde...

Uyar覺lar覺n覺z覺,tavsiyelerinizi dikkate alaca覺mdan emin olabilirsiniz.L羹tfen gereinde ac覺mas覺zca eletirebilirsiniz.B羹t羹n bunlar sizin haddinizi aman覺z deil,benim bireyler 繹renmem anlam覺na gelir.

Tavsiyeleriniz i癟in teekk羹r ederim.Saat u anda sabit duruyor zaman覺 iyi tutuyor fakat vakit bulduum en k覺sa zamanda hatta yar覺n Adil' e urar覺m.
Hobisi olan insan,zarars覺zd覺r ve hatta iyi,g羹zel insand覺r
Kullan覺c覺 avatar覺
bulenty

Ya: 65
Kay覺t: 18 ub 2012, 18:13

Mesaj bulenty » 21 Mar 2012, 02:12

Makinan覺n resmini eklemeyi unutmuum.

Resim

Uploaded with ImageShack.us

Resim

Uploaded with ImageShack.us
Kullan覺c覺 avatar覺
bulenty

Mesaj nickynick » 22 Mar 2012, 10:37

bulenty harika bir restorasyon projesi ger癟ekletirdiniz :champ:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj bengisaat » 22 Mar 2012, 12:14

Makinay覺 Kasaya sabitleme sistemi iyi durumda bu iyi haber :)
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 64
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

Mesaj bulenty » 22 Mar 2012, 12:46

bengisaat yazd覺:Makinay覺 Kasaya sabitleme sistemi iyi durumda bu iyi haber :)

Evet,makinan覺n kasaya oturduu bacaklara ge癟en lastikler de 癟ok iyi durumda.Bizzat g繹rd羹m ve inceledim.O lastikler bunca sene nas覺l dayanm覺 ona da hayret ettim.

NickyNick yazd覺:bulenty harika bir restorasyon projesi ger癟ekletirdiniz :champ:

Eyvallah NicyNick,,

Ayr覺ca temenni,eletiri ve iyi dileklerini ileten t羹m arkadalar覺ma teekk羹r ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
bulenty

nceki

D繹n TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners