Ayrıca TSF'de farklı tiplerde Rolex Daytona sahibi üyelerimiz mevcut.. Bizler de böyle bir durumda -herkese olduğu gibi- sana da yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız

Razz yazdı:Ortalama değeri 10.000 USD olan bir saatten bahsediyoruz necati.. Böyle bir alışverişi neticelendirirken yeterince araştırır ve '' doğru olamayacak kadar iyi'' tekliflerden uzak durursan bahsettiğin şekilde bir olay yaşaman çok olası değil..![]()
Ayrıca TSF'de farklı tiplerde Rolex Daytona sahibi üyelerimiz mevcut.. Bizler de böyle bir durumda -herkese olduğu gibi- sana da yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız
alitokur yazdı:Merhaba.
Çoğunuzun hatırlayacağından eminim geçen haftaalrda rolex saatmin orjinal olup olmadığı hakkında bir konu açmıştım. Tamamen iyi niyetimle. Forumu biraz araştırıp sahte saat satmaya çalışan insanların çok olduğunu görünce sırf yanlış anlaşılmamak için bir sürü soru sordum asıl niyetimin ne olduğunu söyledim.
ama yazılan mesajlar gerçekten saçmalık daniskasıydı: kimi özel ders paramı zor karşılıyormuşum o yüzden bu saat sahte dedi. kimi babana niye sormuyosun o bilir dedi. kimi sertifikası vardır yoksa sahtedir dedi.ve daha bir sürü saçma şey.yani akıl var mantık var. demek ki babama sormamam gerekiyor ki demekki özel ders param çok geliyor demekki saatin sertikasını bulamamışım.
özellikle saatle ilgili bir kaç resim attım ve ardından bi kullanıcı işte saatın şurası milimlik kaymış şurası milimlik bozuk şurası milimlik aşşğıda gibi bir yorum yaptı ve saat sahte dedi. şaşırdım be. o resimden onu nasıl anladı diye.
bende umudumu kestim saatten. ve bi köşeye attım. aradan bi hafta geçti. panoro alışveriş merkezinde ki rolex bayisine gittim. / neden bayiye gitmiyorsun diyenler cevabınız burada) panora eğer ankarada yaşıyorsanız keçiörene uzak bi yer. ve benim okulum dershnem özel derism arasıdna gitmek gerçekten zor. neyse gittim işte. ve adama direk saati uzatıp bu saat niye sahte dedim. saatin orjinalliği hakkında içimde hiç bi umut yoktu yani. sırf sormak için sordum.
Ama kendisi saatin orjinal olduğunu ve satmak istersem rahatlıkla alacağını söyledi. Ki bu benim için önemlimi ? artık değil. Şu an düşündüğüm tek bi şey var saatin orjinal olup olmadığını burda biz saaten anlyıoruz hocam o saat sahte diyen size kanıtlamak. bunun için de fi tarihinde kalmış sertikasını aramaya başladım onu bulamasamda ne yapcağımı bilmiyorum ama şu var ki burda biz kaç yıllık rolex kullanıcıyısz bu saat sahte millet senle dalga geçiyor gibi mesajlar atıp benimle dalga geçen insanlara ekşi de cevapları veriyorum bi ara açıp açıp okursunuz. ayrıca saati satmayı düşünüyorum tabi bu orjialliğini kanıtladıktan sonra. burda tek bi kişi sanırım draco yada drago gibi biri saatı sen yinede bir sordur kardeşim dedi. eğer isterse ona bi indirim yaparım. ama dediğim gibi önce orjinal olduğunu size kanıtlamalıyım. yada anakraya gelirisiniz bi rolex mağasına gideriz. orada hallederiz işimizi. sevgilerimle.
alitokur yazdı:benimle dalga geçen insanlara ekşi de cevapları veriyorum bi ara açıp açıp okursunuz. ayrıca saati satmayı düşünüyorum tabi bu orjialliğini kanıtladıktan sonra..
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 100 misafir
|