TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Raymond Weil 3900-SCF-05207

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Raymond Weil 3900-SCF-05207

Mesaj benwade » 20 Mar 2012, 17:45

Selamlar, USA'deki bir arkadaşım aracılığıyla Raymond Weil 3900-SCF-05207 aldım.(Cuma günü yanında getirecek)Çok fazla seçeneğim ve zamanım olmadığı için araştıramadan ama beğenerek aldırdım.Daha RW'yi koluma takmadan uygun sayılabilecek bir fiyata çok az kullanılmış Omega PO buldum ki çok beğendiğim bir saat, yine de biraz kararsızım satıp satmama konusunda.Marka için daha önce Serkan(Serxx) 'ın açtığı başlıkta -overrated- minvalinde yorumlar var. aradan geçen bir yılda RW hakkındaki görüşler değişti mi aynı mı sormak istedim?

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
benwade

Re: Raymond Weil 3900-SCF-05207

Mesaj drk » 20 Mar 2012, 18:20

Edilecek zarara göre karar vermek daha mantıklı bence :thumbup: Omega PO çok güzel bir saat, RW'yi satarsanız fazla zarar etmeyecekseniz neden olmasın ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj SeRxx » 20 Mar 2012, 18:57

Benwade Drk'un sölediklerine katılıyorum ..
Bence saat cuma günü gelsin, bileğinde bir gör ondan sonra PO için vereceğin farka değip değmeyeceğine karar ver.
Eğer bu saati kullanmaya karar verirsen bile pişman olmayacaksın :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj nickynick » 22 Mar 2012, 10:43

İmkan dahilinde ise PO çok daha başarılı bir model, kesinlikle pişman olmazsınız :thumbup:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj benwade » 06 Nis 2012, 16:45

Saati sattım arkadaşlar, bu parayı(3000) az kullanılmış bir saat için kullanmak istiyorum.Duruma göre biraz daha çıkabilirim üstüne.Sahibindende ya da ebay de ya da başka bir yerde fiyatı iyi diyebileceğiniz ikinci el ilanlarını önerirseniz sevinirim, hergün bakıyorum ama yine de gözden kaçabilir.Biraz bekleyip istediğim gibi bir ikinci el bulamazsam Longines Hydro ya da Tag 300M almayı planlıyorum.Ya da ayrı bir sınıfta ama Pontos Day-Date.Üçü de mavi kadranlı olan model.
Kullanıcı avatarı
benwade

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 147 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners