TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Vintage Omega DeVille / Yar覺m As覺rl覺k Omega Cana Geldi

Antika Saatler ve Cep Saatleri zerine Payla覺mlar

Re: Vintage Omega DeVille / Yar覺m As覺rl覺k Omega Cana Geldi

Mesaj cenk » 19 Mar 2012, 21:05

iyi g羹nlerde kullan覺n bu saatin hayat覺 d繹nmesi yerinde olmu :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
cenk

Kay覺t: 27 ub 2010, 21:14

Mesaj msturan » 19 Mar 2012, 21:48

襤yi g羹nlerde kullan覺n bulenty, m羹kemmel olmu :champ:
Eer bir Patek Philippe'e sahipseniz, art覺k 繹lebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullan覺c覺 avatar覺
msturan

Ya: 33
Kay覺t: 12 Mar 2011, 02:03

Mesaj mlm » 19 Mar 2012, 21:53

Ustam覺za tebrikler, saatinizi iyi g羹nlerde kullan覺n Bulenty :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj bengisaat » 19 Mar 2012, 22:09

B繹yle bir saatin hayata d繹nmesine sevindim, g羹le g羹le kullan覺n.

Hevesinizi k覺rmak istemem ancak kadran覺 geri g繹ndererek uygun kadran isteseydiniz daha iyi olurdu 癟羹nki kadrandaki kabar覺kl覺k ve alttan oyularak yada bombe yap覺larak yap覺lan ilemler ister istemez kadran覺n d羹zg羹nl羹羹 bozmutur ve bu durumda makinan覺nda bask覺s覺yla kadran kasaya tam d羹z bir ekilde oturmayacakt覺r baz覺 yerleri daha fazla baz覺 yerlere daha az bas覺n癟 yapacak k繹elerdeki boluklar覺da d羹羹nd羹羹m羹zde nerim saatinizi sars覺nt覺lara kar覺 癟ok dikkatli kullanman覺zd覺r.

Aksi takdirde kadran覺n kasaya daha g羹癟l羹 temas eden b繹l羹mlerindeki ve alttan bombelenen k覺s覺mlar覺n覺n boyalar覺 癟abucak d繹k羹lecektir bu durumda 癟ok k繹t羹 bir g繹r羹nt羹 verecektir.

Ustan覺z Bu uyar覺y覺 yapt覺ysa yazd覺klar覺m覺 zaten biliyorsunuzdur ancak uyar覺 yap覺lmam覺 gibi hiseettiim i癟in yazma gerei duydum...
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 64
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

Mesaj Earlgrey » 19 Mar 2012, 22:34

Yurt d覺覺ndan getirtildi ise kadran (ebay'den mesela) geri g繹nderilmesi, deitirilmesi 癟ok zahmetli-maliyetli oluyor..

G羹zel bir proje olmu, k繹elerdeki a癟覺kl覺klar覺 bir ekilde kapat覺l覺rsa daha da g羹zel olacakt覺r..
Kullan覺c覺 avatar覺
Earlgrey

Kay覺t: 07 Eyl 2011, 20:40

Mesaj bulenty » 20 Mar 2012, 00:58

ncelikle t羹m arkadalara ilgi ve payla覺mlar覺 i癟in teekk羹rler.

bengisaat yazd覺:B繹yle bir saatin hayata d繹nmesine sevindim, g羹le g羹le kullan覺n.

Hevesinizi k覺rmak istemem ancak kadran覺 geri g繹ndererek uygun kadran isteseydiniz daha iyi olurdu 癟羹nki kadrandaki kabar覺kl覺k ve alttan oyularak yada bombe yap覺larak yap覺lan ilemler ister istemez kadran覺n d羹zg羹nl羹羹 bozmutur ve bu durumda makinan覺nda bask覺s覺yla kadran kasaya tam d羹z bir ekilde oturmayacakt覺r baz覺 yerleri daha fazla baz覺 yerlere daha az bas覺n癟 yapacak k繹elerdeki boluklar覺da d羹羹nd羹羹m羹zde nerim saatinizi sars覺nt覺lara kar覺 癟ok dikkatli kullanman覺zd覺r.

Aksi takdirde kadran覺n kasaya daha g羹癟l羹 temas eden b繹l羹mlerindeki ve alttan bombelenen k覺s覺mlar覺n覺n boyalar覺 癟abucak d繹k羹lecektir bu durumda 癟ok k繹t羹 bir g繹r羹nt羹 verecektir.

Ustan覺z Bu uyar覺y覺 yapt覺ysa yazd覺klar覺m覺 zaten biliyorsunuzdur ancak uyar覺 yap覺lmam覺 gibi hiseettiim i癟in yazma gerei duydum...

Son derecede hakl覺s覺n覺z,ama emin olun bu kadran覺 zor buldum.Saolsun ustada bu uyar覺y覺 yapt覺.Elimizdeki malzemeyi deerlendirmek durumundayd覺k,iade edebilirdik fakat evdeki bulgurdan da oluruz diye d羹羹nd羹m.Siz mutlaka daha iyi bilirsiniz ki bu malzemeleri bulmak 癟ok g羹癟t羹r.Sat覺c覺n覺n su癟u yok 癟羹nk羹"olduu gibi sat覺l覺k(sold as is) ve defekti mevcut(new with defects) ibareleri mevcuttu.Halen takipteyim ,daha iyisini bulabilmek ad覺na,sat覺c覺 ile de irtibata ge癟tim.O da memnuniyetle ve 繹zellikle bakaca覺n覺 s繹yledi,yine siz daha iyi bilirsiniz daha uygun kadran bulunduunda deitirmek 癟ok bir i deil.stelik fiat覺da 癟ok makul.Mesela o kadran覺n bana maliyeti $40,daha uygununu bulduumda sanm覺yorum fiatta 癟ok bir deiiklik olsun.L羹tfen kimse yanl覺 anlamas覺n ama bu saati daha g羹zelletirmek i癟in harcayaca覺m bir $40 daha umurumda deil.

zellikle arkadalardan ve sizden istirham覺m;o boluklar覺 nas覺l ve ne 癟eit bir madde ile doldurabileceim y繹n羹nda fikir beyan etmeniz.

Ben hobici(bir 癟ok alanda)bir insan olduum i癟in bir 癟are bulabileceimi d羹羹n羹yorum...ve diyorum ki buna 羹k羹r.
Hobisi olan insan,zarars覺zd覺r ve hatta iyi,g羹zel insand覺r
Kullan覺c覺 avatar覺
bulenty

Ya: 65
Kay覺t: 18 ub 2012, 18:13

Mesaj kubbealt覺 » 20 Mar 2012, 14:33

eski kadranda fena durmuyor onunla kullanman覺zda bir mani mi var??
Kullan覺c覺 avatar覺
kubbealt覺

Kay覺t: 23 Ara 2011, 15:45

Mesaj bengisaat » 20 Mar 2012, 22:32

K繹edeki a癟覺kl覺klar覺n kapat覺lmas覺 bir yana kadran覺n kasaya temas eden k覺s覺mlar覺n覺n 癟ok az olmas覺 nedeniyle ; al覺nacak bir darbe s覺ras覺nda kadran darbeyi ne kadar覺n覺 emecek ne kadar覺 makinaya yans覺yacak,darbe s覺ras覺nda yamulan kadran nedeniyle 癟arklar cama selaaam diyerekten oturacak ve da覺lan 癟arklar nedeniyle 癟覺kacak masraf ve hadi bakal覺m bir 50 sene daha uyuyal覺m diye kaderine raz覺 olan bir omega ....Bence kendi kadran覺n覺 takt覺r覺n bunu iddetle 繹neriyorum

Kusura bakmay覺n haddimi a覺yorum belki ancak bizler saatlerle konuan onlar覺 dinleyen insanlar覺z,ancak o saat o tezgahta 癟覺k覺pta ka癟 sene 癟al覺覺r diye sorulmal覺. O 癟eki癟lerle saatlerin neresine vuruluyor 50 y覺ld覺r 癟al覺mam覺 bir omega kesinlikle makinada y覺kan覺p yalanmal覺yd覺

Saat tamiri b繹yle olmaz adil abiyi de tan覺r覺m babalar覺 rahmetli nejat amcay覺 da,eminim adil abi de bu sat覺rlar覺 okursa bana hak verecektir...Bal覺kesirli Cengiz usta derseniz hat覺rlayacakt覺r.

襤nan覺n aatinizi o ekilde g繹rd羹k癟e ger癟ekten i癟im ac覺d覺, i癟inizden Beni tan覺yanlar bilir bu sat覺rlar覺 ne zaman yazacak diye bekldiklerini g繹r羹r gibiyim yazmasayd覺m uyuyamazd覺m Hog繹r羹n羹ze ve aff覺n覺za s覺覺narak yazd覺klar覺m i癟in 繹z羹r dilerim.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 64
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

ncekiSonraki

D繹n TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 5 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners