TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2000TL Bütçe İle Spor-Klasik Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2000TL Bütçe İle Spor-Klasik Saat Tavsiyesi

Mesaj mertk » 17 Mar 2012, 14:14

jb gioacchino doktor saati,laco klasik eski pilot saati.Bu bütçeyle oris diver date en iyi tercih gibi bence Türkiye için.Laco klasik eski pilot saatlerinden olduğu için bence çok güzel bir saat ama Türkiyede yok yurt dışından sipariş vermek gerek ama tarihi olan bir marka 1940 larda iwc,laco birde bir marka daha pilotlara bu saatleri üretiyorlarmış.O yıllardan kalma laco lar şu an 20 bin dolar civarına satılıyor.Bunun dışında stowa ya bakabilirsniz.Ben pilot saatleri olarak laco yu terchim ederim ama stowa da da belki beğendiniz bir model olabilir.Hamiltonlara bakmanızı öneririm.Saat ve saat te varlar.Bu koyduğum model 2000 tl civarı olması lazım fiyatının.Aklıma gelenler bunlar.

Resim

Resim

Resim

Resim
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj AboveTheRim » 17 Mar 2012, 14:22

sedir yazdı:Ciddi bir çoğunluk Oris Diver demiş ama... Oris o cüsse ve kauçuk kayışıyla fikir soran Blackhawk'ın "klasik" giyime de uysun isteğine uymuyor zaten.
http://www.victorinox.com/ch/content/timepieces/category/3

Kesinlikle katılıyorum :thumbup: Heleki Rolex'in sublar tuttu diye diğerleride heran giyilebilir görüşüründe değilim bende.

Sizin bakacağınız chronograflı lakin klasik hatları olan saatler.Hem spor-hem klasik ;) Sedir'in önerilerini dikkate alın derim lakin ben Seiko kinetik yerine "Hamilton Jazzmaster" bakın derim :champ:

http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/a ... /H32566791

Fiyatları 1500-2500 arası değişir modellerin.Mekanizmaları sorun çıkarmıycak,çıkarsa kolay servis bulabilceğiniz ETA ve tasarımları çok şık
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

Mesaj Blackhawk » 17 Mar 2012, 14:54

mertk yazdı:jb gioacchino doktor saati,laco klasik eski pilot saati.Bu bütçeyle oris diver date en iyi tercih gibi bence Türkiye için.Laco klasik eski pilot saatlerinden olduğu için bence çok güzel bir saat ama Türkiyede yok yurt dışından sipariş vermek gerek ama tarihi olan bir marka 1940 larda iwc,laco birde bir marka daha pilotlara bu saatleri üretiyorlarmış.O yıllardan kalma laco lar şu an 20 bin dolar civarına satılıyor.Bunun dışında stowa ya bakabilirsniz.Ben pilot saatleri olarak laco yu terchim ederim ama stowa da da belki beğendiniz bir model olabilir.Hamiltonlara bakmanızı öneririm.Saat ve saat te varlar.Bu koyduğum model 2000 tl civarı olması lazım fiyatının.Aklıma gelenler bunlar.

İlk fotograftaki gercekten çok hoş gözüküyor paylaşımlarınız için çok teşekkürler
S-70A28YAR Blackhawk & Hamilton X-Wind, Tissot Quikster, Samsung S3 Frontier, Whats Next?
Kullanıcı avatarı
Blackhawk

Mesaj Blackhawk » 17 Mar 2012, 14:55

En alttaki Hamilton da iyi bu saatleri direk iPad e kaydediyorum zaten böylece yanyana daha rahat kıyas yapabiliyorum
S-70A28YAR Blackhawk & Hamilton X-Wind, Tissot Quikster, Samsung S3 Frontier, Whats Next?
Kullanıcı avatarı
Blackhawk

Mesaj Blackhawk » 17 Mar 2012, 14:59

[quote="sedir"]Ciddi bir çoğunluk Oris Diver demiş ama... Oris o cüsse ve kauçuk kayışıyla fikir soran Blackhawk'ın "klasik" giyime de uysun isteğine uymuyor zaten.
Bu nedenle Seiko modelleri daha güzel. Oris'in Artelier serisi genel görünümü ile klasik giyime hem de eğer kronometreli siyah kadranlı şu model seçilirse spor giyime uyar: http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?watchid=64&ln=tr Ama sanırım fiyat çerçeve dışına taşar.[quote]

Evet oris'in artelier serisi diver modellerinden daha cok bana hitap ediyor gibi duruyor tesekkurler victorinox U inceliyorum teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Blackhawk

Mesaj Blackhawk » 17 Mar 2012, 15:01

AboveTheRim yazdı:
sedir yazdı:Ciddi bir çoğunluk Oris Diver demiş ama... Oris o cüsse ve kauçuk kayışıyla fikir soran Blackhawk'ın "klasik" giyime de uysun isteğine uymuyor zaten.
http://www.victorinox.com/ch/content/timepieces/category/3

Kesinlikle katılıyorum :thumbup: Heleki Rolex'in sublar tuttu diye diğerleride heran giyilebilir görüşüründe değilim

Haklısınız teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Blackhawk

Mesaj Blackhawk » 17 Mar 2012, 15:19

http://www.konyalisaat.com.tr/product_i ... ko-SNP025P veya http://www.konyalisaat.com.tr/product_i ... ko-SNP037P bu da snp023p nin siyah modeli ben 1600 e bulmuştum ama 1400 e kadar bulan arkadaslar olduğunu buradan öğrendim Hamilton ve oris'in artelier modeli seçeneklerimi arttırdı su anda
Kullanıcı avatarı
Blackhawk

Mesaj Blackhawk » 17 Mar 2012, 15:26

tolgi06 yazdı:
Blackhawk yazdı:Steinhart sanki biraz gösterissiz geldi bana Ama daha ekonomik gibi gözüküyor gerçi Tr fiyatı nedir baktıklarımın bilemiyorum ...

Steinhart TR'de satılmıyor.Online olarak sipariş etmelisiniz(gümrük vergisini filan da hesaba katın). Gösteriş konusuna gelince , eta mekanizma ,fiyatına göre harika işçilik bunlar önemli şeyler bence Steinhart'a bakınca. Sizce göre bir saatin gösterişli olması nasıl tanımlanır? Gösterişli derken çapı mı büyük istiyorsunuz,renkli mi olsun istiyorsunuz? Bunları belirtirseniz daha da yardımcı olabiliriz.

Hani saatlerine bakınca tabi sitenin koyduğu foto kaliteside görsel olarak beni etkilemiş olabilir biraz dönük görünümlü gibi geldi şık derken söyle tasvir etmeye çalışıyım zamana bakmanın ötesinde guzel bir aksesuar olarak kullanacağım için biraz renk olarak doygun olmasını bekliyorum siyahsa siyah yani soluk bir siyah değil mekanizma olarak ise yeterli bilgiye sahip olmadığım için yorum yapamıyorum teşekkür ediyorum...
Kullanıcı avatarı
Blackhawk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 144 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners