TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Günlük Kullanıma Uygun Giriş Seviyesi Otomatik Saat Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Günlük Kullanıma Uygun Giriş Seviyesi Otomatik Saat Öner

Mesaj necati » 14 Mar 2012, 17:50

serxx yazdı:Ben de 5 defa alışveriş yaptım bu satıcıdan birinde iade etmek istedim gayet iyi bir dille, üslupla kabul etti ama sonra ben etmedim. Demek yine de guvenmemek gerek, yurt dısı alışverişi tamamen şans, kimseye güvenmemeli ...

Doğru ama yurt içi alışverişlerde de bazı siteler hariç can sıkıcı sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Eğer istediğimiz ürün sağlam olarak elimize geçtiyse iyi demek kolay. Asıl, sorun çıktığında takındıkları tavır onların kimliğini ortaya koyuyor.
Kullanıcı avatarı
necati

Günlük Kullanıma Uygun Giriş Seviyesi Otomatik Saat Öneri

Mesaj SeRxx » 14 Mar 2012, 18:10

Dediğim gibi ben bütün alışverişleri şansa bağlarım , sorun çıktığında bana cok iyi, Tolgi'ye kötü davrandı. 5 alışverişin 5'inde de supheli yaklaştım. Sizin de şansınıza kalmıs bir sey artık; cok güvenilir diye bir sey yok bu devirde.. Madem böyle sorunlar çıkmış ben yerinizde olsam Dabrands dısında satıcılardan alırdım ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj necati » 14 Mar 2012, 18:14

serxx yazdı:Dediğim gibi ben bütün alışverişleri şansa bağlarım , sorun çıktığında bana cok iyi, Tolgi'ye kötü davrandı. 5 alışverişin 5'inde de supheli yaklaştım. Sizin de şansınıza kalmıs bir sey artık; cok güvenilir diye bir sey yok bu devirde.. Madem böyle sorunlar çıkmış ben yerinizde olsam Dabrands dısında satıcılardan alırdım ;)

Aslında bir alternatifim daha var. Acele etmeyip 2 ay kadar beklersem, bir arkadaşımın abisi Almanyadan gelecekmiş. Ona aldırıp getirtebilirim. Gümrüğe takılırmı gibi sorunlarlada uğraşmam.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj AboveTheRim » 14 Mar 2012, 18:32

Hmm çok ilginç bende Dabrands'tan alıcaktım Seiko'yu ama güvenemedim internet alışverişine.İyikide öyle karar vermişim demekki onca para yansaydı oturur ağlardım heralde :lol:

Aydın saatten %30 daha pahalıya aldım Dabrans+Vergi+Kargo vs. yerine 1 gün sonra elimdeydi saat.Bizim esnaf kazansın :thumbup:
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

Mesaj Tolgi06 » 14 Mar 2012, 23:10

serxx yazdı:Dediğim gibi ben bütün alışverişleri şansa bağlarım , sorun çıktığında bana cok iyi, Tolgi'ye kötü davrandı. 5 alışverişin 5'inde de supheli yaklaştım. Sizin de şansınıza kalmıs bir sey artık; cok güvenilir diye bir sey yok bu devirde.. Madem böyle sorunlar çıkmış ben yerinizde olsam Dabrands dısında satıcılardan alırdım ;)

Ben son günlerde creationwatches.com'u tercih ediyorum. Mesajlara hızlı cevap,hızlı kargo,satıcı çok ilgili ve bazı ürünlerde fiyatlar çok uygun.Ayrıca ebay'de paypal ile ödemek mecburi fakat creation'da worldpay diye bir sistem de kullanılıyor(bildiğin kredi kartı ile ama sanal kart kullanıyorum ben alışverişlerde,sıfır risk).Böylece paypal'in aşırı yüksek dolar kurundan,aldığı %5 komisyondan ve paypal %3 çeviri ücretinden kurtuluyorsunuz. çoğu üründe açık artıma beklemeden anında ücretsiz kargolu ürünler alabiliyorsunuz.Birçok ürün 24 saat içinde kargolanıyor.Ayrıca tüm gönderilerde kargo ücretsiz...

Bir an reklamcı gibi hissettim kendimi bak :D
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj necati » 14 Mar 2012, 23:34

tolgi06 yazdı:

Ben son günlerde creationwatches.com'u tercih ediyorum. Mesajlara hızlı cevap,hızlı kargo,satıcı çok ilgili ve bazı ürünlerde fiyatlar çok uygun.Ayrıca ebay'de paypal ile ödemek mecburi fakat creation'da worldpay diye bir sistem de kullanılıyor(bildiğin kredi kartı ile ama sanal kart kullanıyorum ben alışverişlerde,sıfır risk).Böylece paypal'in aşırı yüksek dolar kurundan,aldığı %5 komisyondan ve paypal %3 çeviri ücretinden kurtuluyorsunuz. çoğu üründe açık artıma beklemeden anında ücretsiz kargolu ürünler alabiliyorsunuz.Birçok ürün 24 saat içinde kargolanıyor.Ayrıca tüm gönderilerde kargo ücretsiz...

Bir an reklamcı gibi hissettim kendimi bak :D

Ne kadar hissetseniz azdır. Hemen siteye baktım bu sözlerden sonra :D
İlk bakışta ebaydan daha pahalı gibi geldi.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj Tolgi06 » 14 Mar 2012, 23:55

Belli modellerde daha pahalı evet. Fakat kargo ücreti ödememeyi, paypal'e verilen toplamda %8 komisyonu ve paypal'de karşılaşmaya mecbur olduğunuz aşırı yüksek dolar kurunu hesaba katınca arada fark kalmıyor,hatta belli modellerde ucuza bile denk geliyor.
Kargo tüm modellerde ücretsiz...
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj necati » 15 Mar 2012, 22:59

http://www.ebay.com/itm/Seiko-5-Sports-100M-Black-Dial-Automatic-Watch-SNZG05K1-/370536785812

Saat konusunda son kararımı verdim. Gerçekten son :oops: .
İlginize güvenerek bir yardım daha istiyorum. Bunu sipariş ederken yanında yedek bir deri yada metal olmayan bir kordon sipariş etmek istiyorum. Bu saate yakışacak öneriniz varmı? Hele link verirseniz daha bir makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
necati

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 151 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners