Bende 40-45 senelik bir omega var dedi,Allah dedim yine bir hazine bulduk,,,nerde bulabilirmisin falan derken saat bulundu geldi.
Sokakta bulan 癟繹pe atar.Kordon lime,lime,kadran tamamen oksitlenmi,akrep,yelkovan 癟覺k覺k,bezel va kasa ha keza.
Keke o halde foto alsayd覺m.Uzatm覺yay覺m.Kasay覺 temizledim,arka kapa覺 a癟t覺m,,,,her ey s羹per 17 jewels 625 makina,camda nerdeyse 癟izik yok,kasa 18k 20 mikron alt覺n,,,
Ertesi g羹n soluu benim ustada ald覺m.Benim usta dediim Adana n覺n belki T羹rkiyenin en eski saat t羹ccarlar覺ndan birinin yan覺nda 癟al覺覺yor.
Adana da 繹melekler diye bilinirler ve benim 40 y覺ll覺k arkada覺m.Bunlar biz lisede talebe iken hemen b羹t羹n T羹rkiye ye mekanik saat par癟as覺 satarlard覺,,,Quarz saatlerden sonra tabi ekil deitirdiler ama maaza hala mekanik saat severler i癟in adeta vaha.
Omegan覺n zemberei k覺r覺kt覺,orjinal zembereide orada bulduk...Bu da saat kutu a癟覺l覺覺 gibi olacak...
Veeeee i kadrana kald覺 ve ben bug羹n isvi癟re ebay de bulduum yeni eski stok(NOS) orjinal omega kadran覺n覺 sunar覺m...Saat yak覺nda..

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us