TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ball Engineer Hydrocarbon Yorum ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ball Engineer Hydrocarbon Yorum ve Öneri

Mesaj mertk » 10 Mar 2012, 18:55

Benim de luminovası az olan daha çok hoşuma gitti.Ama e-pırlantta stoklarda yok gözüküyor.Ben 1 2 aya kadar anca alırım zaten.Şu an online sitesindede %12 indirmli hali 5500 tl civarı.Herhalde pırlanta gidince saatın fiyatı 6000 tl diyeceklerdir diye düşünüyorum bunun üstünden indirim yapacaklardır.4000 tl nin altına da indirebilirsem çok iyi olur.Görüşleriniz için teşekkürler.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk
 
Mesajlar: 1150
Yaş: 35
Kayıt: 02 Şub 2010, 00:42
Konum: Çekmeköy

Re: Ball Engineer Hydrocarbon Yorum ve Öneri

Mesaj kubbealtı » 12 Mar 2012, 13:06

ben bir ball kullanıcısı olarak saati tavsiye ederim..

güzel, kaliteli ve özellikle gece saate bakması çok zevkli...
Kullanıcı avatarı
kubbealtı
 
Mesajlar: 377
Kayıt: 23 Ara 2011, 15:45

Re: Ball Engineer Hydrocarbon Yorum ve Öneri

Mesaj mertk » 12 Mar 2012, 15:43

Teşekkürler ibrikçi bende sağlam dayanıklı bir saat arıyordum.Ball larıda beğendim açıkcası gidip bir de yakından bakmak lazım trityum olayıda çok güzel gerçekten.Omega po, iwc ingenieur da kafamda vardı ama fiyatları nerdeyse iki katı.Ball u marka olarak da çok sevdiğimden bu saatte karar kıldım.İnşallah 1 2 ay içinde almış olurum.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk
 
Mesajlar: 1150
Yaş: 35
Kayıt: 02 Şub 2010, 00:42
Konum: Çekmeköy

Re: Ball Engineer Hydrocarbon Yorum ve Öneri

Mesaj mertk » 13 Mar 2012, 15:52

Arkadaşlar indirim alamadım.İnternetteki fiyatın aynısı söyluyorlar 5600 tl.Normalde saat 6600 tl.Bu kadar indirimi yapıyorlar ancak.Yalnız 1100 tl lik de indirim çeki veriyorlar yanında ama işte o çeki başka saat almak için 1 ay içinde falan kullanmak gerekiyor galiba.Başka saatlerede gidip bugun bakmayı düşünüyorum hiç değilse biraz da fiyat araştırması yapayım.İwc ingenieur ve omega po var kafamda başka chrono lu model çelik kordonlu aklınıza gelirse önerebilirsiniz.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk
 
Mesajlar: 1150
Yaş: 35
Kayıt: 02 Şub 2010, 00:42
Konum: Çekmeköy

Ball Engineer Hydrocarbon Yorum ve Öneri

Mesaj SeRxx » 13 Mar 2012, 16:08

Omega PO ' yu 6000 TL'nin altına almak zor gibi . Geçenlerde görmüştüm Hediyesaati.com'da turuncu bezelli PO 42mm 4900 TL'ydi herhalde...
Kullanıcı avatarı
SeRxx
 
Mesajlar: 11572
Yaş: 38
Kayıt: 01 Nis 2011, 22:39
Konum: Diyarbakır

Re: Ball Engineer Hydrocarbon Yorum ve Öneri

Mesaj Seraphim » 13 Mar 2012, 18:38

Ball markası gerçekten süper bir marka , rolex'in eski tasarım müdürü şuan ball firmasında görevli galiba . Özellikleri bakımından ve kullandığı mekanizmalar çok başarılı . 5000 TL civarı para ayırıyorsan kendine kesinlikle o fiyat aralığında ball .. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Seraphim
 
Mesajlar: 39
Kayıt: 13 Mar 2012, 18:08

Re: Ball Engineer Hydrocarbon Yorum ve Öneri

Mesaj drk » 13 Mar 2012, 19:25

Mertk, indirim yapmıyorlarsa pırlanttan almayın. Burunları çok havada, kendi başlarına eğlensinler onlar.
Kullanıcı avatarı
drk
 
Mesajlar: 11874
Kayıt: 20 Nis 2010, 23:24

Re: Ball Engineer Hydrocarbon Yorum ve Öneri

Mesaj mertk » 13 Mar 2012, 22:47

Arkadaşlar bugun nişantaşında çoğu markaya baktım.Iwc ingeniuer lar yaklaşık 13 bin tl civarı düşünenler için söyleyeyim.Omega butik de PO için 7500 tl civarı 45 mm olan versiyonu.Aynı şekilde 45 mm liquid versiyonu da yaklaşık 7500 tl civarında.Yeni PO lar ise 9500 tl civarı.En anlayışlı mağaza omeganın butiği diyeiblirim.PO için bence biraz daha pazarlak payı vardır.6500-7000 tl civarına alınabilir diye düşünüyorum.Omega speedmaster safir kristallisi ise 9500 tl civarı.Son olarak pırlantın mağazasında ball ve orislere baktım.Ball ları gerçekten çok beğendim nedense omega po da kafamdaydı ama ball lar daha çekici geldi bana.Ancak sayın drk indirim %15 dir diyorlar.Yani benim düşündüğüm saate daha bakamadım via portta ki mağazaya getirecekler ama internet fiyatı 5600 tl.Mağazaya gidince 6600 tl gibi bir fiyat veriyorlar ve bu fiyattan 5600 tl ye düşüyorlar.Yani anlayacağınız internet fiyatı ile aynı başka indirim alamıyorum.Ben açıkcası 4500 tl nakite verirler diye düşünüyordum ama onun yerine hediye çeki veriyorlar 1100 tl nisan sonuna kadar kullanmak için.Bana da hediye çeki pek yaramıyor açıkcası ama indirim alamam çok kötü gerçekten.Gayet ilgili elemanları çok yardımcı oldular bür sürü katalog kitapcık falan doldurdular bugun torbaya ama indirim konusu gerçekten biraz sıkıntı.Belki son alırken 5000 tl artı 1100 çek ile alabilirim.Bakalım artık ama omega ların da fiyatı düşünülebilcek mertebede olmasına rağmen nedense ball llardan daha çok hoşlandım.Ama pırlanttan başka yer de satmıyor indirim de yapmıyorlar.Omega bu konuda çok daha iyi diyebilirim.Biraz uzun bir yazı oldu ama saat almayı düşünenler için işe yarabilir bir kaç şey vardır herhalde.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk
 
Mesajlar: 1150
Yaş: 35
Kayıt: 02 Şub 2010, 00:42
Konum: Çekmeköy

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 137 misafir

   
   
TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista
                                          

     Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      
 

All brand names and trademarks are the property of their respective owners