mertk » 13 Mar 2012, 22:47
Arkadaşlar bugun nişantaşında çoğu markaya baktım.Iwc ingeniuer lar yaklaşık 13 bin tl civarı düşünenler için söyleyeyim.Omega butik de PO için 7500 tl civarı 45 mm olan versiyonu.Aynı şekilde 45 mm liquid versiyonu da yaklaşık 7500 tl civarında.Yeni PO lar ise 9500 tl civarı.En anlayışlı mağaza omeganın butiği diyeiblirim.PO için bence biraz daha pazarlak payı vardır.6500-7000 tl civarına alınabilir diye düşünüyorum.Omega speedmaster safir kristallisi ise 9500 tl civarı.Son olarak pırlantın mağazasında ball ve orislere baktım.Ball ları gerçekten çok beğendim nedense omega po da kafamdaydı ama ball lar daha çekici geldi bana.Ancak sayın drk indirim %15 dir diyorlar.Yani benim düşündüğüm saate daha bakamadım via portta ki mağazaya getirecekler ama internet fiyatı 5600 tl.Mağazaya gidince 6600 tl gibi bir fiyat veriyorlar ve bu fiyattan 5600 tl ye düşüyorlar.Yani anlayacağınız internet fiyatı ile aynı başka indirim alamıyorum.Ben açıkcası 4500 tl nakite verirler diye düşünüyordum ama onun yerine hediye çeki veriyorlar 1100 tl nisan sonuna kadar kullanmak için.Bana da hediye çeki pek yaramıyor açıkcası ama indirim alamam çok kötü gerçekten.Gayet ilgili elemanları çok yardımcı oldular bür sürü katalog kitapcık falan doldurdular bugun torbaya ama indirim konusu gerçekten biraz sıkıntı.Belki son alırken 5000 tl artı 1100 çek ile alabilirim.Bakalım artık ama omega ların da fiyatı düşünülebilcek mertebede olmasına rağmen nedense ball llardan daha çok hoşlandım.Ama pırlanttan başka yer de satmıyor indirim de yapmıyorlar.Omega bu konuda çok daha iyi diyebilirim.Biraz uzun bir yazı oldu ama saat almayı düşünenler için işe yarabilir bir kaç şey vardır herhalde.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!