TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Cosmograph Winner Daytona Orijinallik Bilgisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Cosmograph Daytona Bilgi

Mesaj razz » 13 Mar 2012, 01:09

İstediğin saati istediğin zamanda alıp kullanabilmeni temenni ederim Yusuf :champ:

Bir Grand Seiko hiç kullanmadım bu arada.. Liste fiyatı 7000,00 USD'nin üzerinde olan bir Seiko kullanacağımı da düşünmüyorum.. ;) Fikirlerimi takip etmenden memnuniyet ve onur duydum, teşekkür ederim lakin sen yine de tercih aşamasına geldiğinde her iki markaya/modele de bakmayı ihmal etme.. :thumbup:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj yusufragip » 13 Mar 2012, 01:13

Razz yazdı:İstediğin saati istediğin zamanda alıp kullanabilmeni temenni ederim Yusuf :champ:

Bir Grand Seiko hiç kullanmadım bu arada.. Liste fiyatı 7000,00 USD'nin üzerinde olan bir Seiko kullanacağımı da düşünmüyorum.. ;) Fikirlerimi takip etmenden memnuniyet ve onur duydum, teşekkür ederim lakin sen yine de tercih aşamasına geldiğinde her iki markaya/modele de bakmayı ihmal etme.. :thumbup:

Iyi dileklerin icin tesekkur ederim abi dogum gunun kutlu olsun bu arada :) Benim hedefim belli abi gmt master 2 hedefliyorum belki ben alana kadar rolex 50 mm lik bi case cikarirda onu aliriz :)
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj razz » 13 Mar 2012, 01:20

40mm. olayına o kadar takılma bence Yusuf.. İkinci buluşmamızda Acc'nin 116573 TT Gmt Master IIc sende gayet şık ve orantılı durmuştu :thumbup:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Bond » 13 Mar 2012, 01:34

GS için karşılaştırma sadece Spring Drive calibreli en üst düzey Seiko diver modeli için Submariner ile yapılıyor. O da çok farklı açılardan yapılan bir karşılaştırmadır. GS'nin olduğu yerde Rolex'in hükmü olmaz bence çok absürd bir yaklaşım ama kişisel ise elbette herkesin kendi düşüncesi olabilir. Fanatik olunması da gayet eğlenceli ve güzel bence :thumbup: Dünyada kabul görmüş bu tarz bir durum söz konusu bile değil bana göre.

O model klasik Hi-beat Auto'nun ise zaten Rolex ürün gamında karşılaştırılacak yapılı modeli bulunmuyor. Diğer SD Diver ve Sub konusunda detaylı bilgiler ve farklı yaklaşımlar ile karşılaştırma mevcut, merak edenler bakabilir. SD inanılmaz bir mekanizma orası ayrı :champ:

Bu arada madem kesin orijinaldir diyorsun, sorulan saati alıp Rolex yetkili bayisinde götürüp kontrol ettirmen mantıklı olur alitokur. ;) Kutusu, sertifikası yok mu? Anlatımından orijinal olması pek mantıklı değil ama her şey olabilir elbette.

Bu arada saatin saniye ibresi nasıl hatırlıyor musun, tık tık diye atıyordu değil mi? ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj yusufragip » 13 Mar 2012, 03:11

Razz yazdı:40mm. olayına o kadar takılma bence Yusuf.. İkinci buluşmamızda Acc'nin 116573 TT Gmt Master IIc sende gayet şık ve orantılı durmuştu :thumbup:

O gun her ne kadar bilezik kapanmasa dahi gercekten hasta olmustum sen de iyi unutmamissin abi ya bak huzunlendim simdi :) Saka bi yana 30 mm de olsa o saat benim bucket list imde yerini koruyor :)
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj Drago » 13 Mar 2012, 10:55

Grand Seiko'nun üstünlüğünü ben değil....İsviçreli saat üreticileri İTİRAF ediyor ...
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj alitokur » 13 Mar 2012, 21:18

...
En son alitokur tarafından 15 Mar 2012, 19:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
alitokur

Mesaj Thevenin » 13 Mar 2012, 21:22

alitokur yazdı:...ayrıca biz ssg diyoruz ama burada genel yetkili yada admin deniyor sanırım...

Kelimeler kifayetsiz...
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 96 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners