TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

DeLaCour Saqra Mini Automatic Diamonds Yorum ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

DeLaCour Saqra Mini Automatic Diamonds Yorum ve Öneri

Mesaj tweety » 13 Mar 2012, 13:28

Merhaba arkadaşlar, bir konuda sizlere danışmak istedim. Ebay'den Delacour Sagra bir saat almayı planlıyorum. Saatin fiyatı 5300dolar+50 dolar kargo ücreti. Saat 2.el ve az kullanışmış. Etiket fiyatı sanırım 13.000 dolar civarında. Sizce bu saate 5350 değer mi? Ayrıca Ebay'den satın alacağım için Türkiye'ye girişte fazlaca ek gümrük ücretleri de söz konusu olabilir. Ne dersiniz ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Fotoğafı için şu linke tıklayabilirsiniz :

http://www.ebay.com/itm/deLaCour-Saqra-Mini-Automatic-Watch-Steel-Diamonds-NEW?item=350495019551&cmd=ViewItem&_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6969745319529069428#ht_1725wt_848

Resim
Kullanıcı avatarı
tweety

Re: Delacour Saat

Mesaj vincefb » 13 Mar 2012, 13:32

Yurtdışından alışveriş yapan arkadaşlar size yardımcı olucaktır...
Ama benim bildiğim kadarıyla gümrük işlemleri vs.. 5.300 dolar bir saatte sizi üzmeye yeticek kadar masraf çıkıcaktır..
Bence yurtiçinden bilinirliği daha yüksek saatlere yönelmeniz daha mantıklı görünüyor..
Kullanıcı avatarı
vincefb

Delacour Saat

Mesaj SeRxx » 13 Mar 2012, 13:59

Bu saat USPS'le gelip gümrüğe takılırsa ki takılır 1000 USD ödersiniz.. Fedex, UPS gibi özel şirketler gelirse isin icinden cok daha yüksek bir masrafla çıkarsınız ..
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj asymptote » 13 Mar 2012, 14:07

serxx yazdı:Bu saat USPS'le gelip gümrüğe takılırsa ki takılır 1000 USD ödersiniz.. Fedex, UPS gibi özel şirketler gelirse isin icinden cok daha yüksek bir masrafla çıkarsınız ..

Hangi kargo şirketiyle gelirse gelsin ödeyeceğiniz miktar 1000 $ ın çok çok üzerinde olur. 1500 € üzerindeki işlemlerde vergi mevzuatı farklı uygulanıyor, aldığınız ürün ticari mal statüsünde kabul ediliyor.
Bana sorarsanız hem saati almayın, hem de bu derece yüksek fiyatlı bir ürünü ebay'den almayın derim..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Tolgi06 » 13 Mar 2012, 14:14

Bence de bu kadar yüksek bedeli ürünleri ebay'den almamanız mantıklı. Zaten ürünün fiyatı 1500 euronun üzerinde olduğu için bir sürü ek masrafta çıkabilir. Ayrıca 5300$ lık bir ürünü bence direk görerek almanız daha mantıklı. Misal ki bu kadar pahalı bir ürün replika çıktı,iade işlemleri ile çok uğraşacaksınız. Bu durumda paypal dispute işlemleri uzun sürecek,ayrıca paypal size iadede kendi komisyonunu geri ödemiyor bildiğiniz gibi. Durduk yere zaman ve para kaybı olabilir.Düşük bedelli ürünlerde ebay önerilir ama bu fiyat seviyesine bence riske girmeye değmez...

Kısacası bu fiyat aralığında zaten seçeneğiniz çok,buradan görerek bir ürün alın derim ben.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Re: DeLaCour Saqra Mini Automatic Diamonds Yorum ve Öneri

Mesaj tweety » 13 Mar 2012, 20:00

Yorumlarınız için çok teşekkürler, aklımdaki tüm sorulara cevap buldum sayenizde. Gerçekten de ebay'den bu saati almak fazlaca riskli.
Kullanıcı avatarı
tweety

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 151 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners