Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
alitokur » 12 Mar 2012, 23:49
....
En son alitokur tarafından 15 Mar 2012, 19:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
alitokur
-
yusufragip » 12 Mar 2012, 23:57
alitokur yazdı:satmakla kullanmak arasında kararsızım ama satana kadar öyle bi köşede bırakmam bana ters. 2 adet bakla çıkarmasını söyledim. içimi kurt düşürdünüz. yarın erkeknden gidip saati teslim alacağım. onun dışında yarın resimlerini atıyorum hocam. orjinal olmaması gibi bi dünya yok. babamın saati.
bide arkadaş ben ekşide eliştiridim insanları her şeye kafalarından bir senaryo yazıdkları için. yani ne alaka benim özel ders paramla dedemin saatini babamın kullanması. adam ölmüş. babama miras bırakmış. napacak yani düşüünyorum. gerçi bende şüphelendim kendimden.
Bir tarafta minimum 20 bin tllik bir saatten bahsediyoruz bu saatler genelde deger kaybetmiyor bazi insanlar bunlari yatirim kapisi olarak goruyor mantikli dusundugumuz zaman rolex oldugu yerde seikonun pek lafi gecmez ve rolex saat dunyasinin en prestijli ve tercih edilen markalarindan biri konfor tasarim her sey ust seviyede bir rolex takan bir daha kolay kolay baska saat takmaz ektra durumlar disinda mantiksiz gelen kisim burasi kimseyi suclamak gibi bir sey olmaz haddim degil ben sadece goruneni soyluyorum . Siz burda yenisiniz ama biz burda cok insan gorduk onbinlerce dolarlik rolexlerini vga kamera ile cekip resmini koyan . Siz yarin saatinizin resmini koyarsiniz sahte degilse ben onyargili davrandigim icin ozrumu dilerim.
Saygilar
Yusuf Ragip TInarlioglu
-

yusufragip
-
alitokur » 13 Mar 2012, 00:00
....
En son alitokur tarafından 15 Mar 2012, 19:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
alitokur
-
drk » 13 Mar 2012, 00:06
Alitokur, dediğin gibi en iyisi fotoğraflarını çekmen

Kullanmak istersen efsanevi bir saat, satmak istersende peynir ekmek rahat satılabilecek bir model.
-

drk
-
Drago » 13 Mar 2012, 00:11
yusufragip yazdı:Bir tarafta minimum 20 bin tllik bir saatten bahsediyoruz bu saatler genelde deger kaybetmiyor bazi insanlar bunlari yatirim kapisi olarak goruyor mantikli dusundugumuz zaman rolex oldugu yerde seikonun pek lafi gecmez
Yusuf kardeşim hiç belli olmaz, arkadaşın seiko dediği saat bakarsın Grand Seiko filan çıkar o zaman da Rolex'in hükmü olmaz...

-

Drago
-
alitokur » 13 Mar 2012, 00:13
....
En son alitokur tarafından 15 Mar 2012, 19:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
alitokur
-
alitokur » 13 Mar 2012, 00:14
ayrıca babamın selkosunun serisi ne bilmiyorum ama gümüş oldığunu ve pilsiz olduğunu biliyorum bu kadar.
-
alitokur
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: barkodd, yaman20 ve 177 misafir