TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TW Steel CE2001 Chronograph Tonneau Yorum ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TW Steel CE2001 Chronograph Tonneau Yorum ve Öneri

Mesaj yusufragip » 13 Mar 2012, 00:01

mlm yazdı:Guzel saat Yusuf, yapıştır :D

Eyvallah abi yoklugumda bir cok guzel saat almissin :) Tam japoncu olmussun :) Arabayida japon aldiysan artik bir japonya turuda yaparsin insallah cozmussun araba isini en son arba bakiyordun bizde tavsiye vermeye calisiyorduk .

@Herojd11
Abi hepimiz birer alalim belki bu saati biz meshur ederiz :) Tw steel kivanca saat yapmis biz tsf yapmamis bizde bunu rm tsf special diye takariz :)
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj SeRxx » 13 Mar 2012, 00:02

Saati beğendiysen kesinlikle kötü durmuyor :thumbup: Sen sıkılana kadar da bir sorun çıkarmaz ;) iyi günlerde kullan :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj yusufragip » 13 Mar 2012, 00:05

serxx yazdı:Saati beğendiysen kesinlikle kötü durmuyor :thumbup: Sen sıkılana kadar da bir sorun çıkarmaz ;) iyi günlerde kullan :champ:

Aslinda Drk in dedigi dogru rm nin yaninda kotu durur ama saat gercekten guzel bir his birakti bende sikilma konusuna gelince sizin gibi banda gidip gelmeler oluyor :) ama biraz bekleyince geciyor insan unutuyor bence biraz zaman verin kendinize her gun baska bir saaatinizi takin gecer demek istedim ben sahsen oyle diyorum :) Birde benim saatlerim hep yuvarlakti bu sefer bi degisiklik olsun diye tonneau denen sekli deneyecegim boylece sikilma huyumuzdan kurtulmus olucaz insalah :D
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj mlm » 13 Mar 2012, 00:22

Yusuf saatler japon ama araba Ford kısmet oldu, sen de işlerini yoluna koymusundur umarım ;)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj yusufragip » 13 Mar 2012, 00:30

Abi cok sevindim hayirli olsun :) Doya doya mutlu mesut ailenle gezersin insallah . Abi isleri yoluna koyduk isti isler oldu yuk artti rekabet var cok fazla ama sikayetci degilim sukur tecrubelerimiz deneyimlerimiz artiyor :)
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj mlm » 13 Mar 2012, 00:32

Teşekkürler kardeşim iyi dileklerin için :champ:
İşlerinde kolaylıklar, başarılar..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Bond » 13 Mar 2012, 02:00

Yusuf dediğin gibi Tonneau kasa için bu seviyede başka mantıklı alternatif yok bu durumda ise yapacak bir şey yok. TW Steel resmi olarak üretim yapan bir markadır. Yakıştıysa alınabilir elbette :thumbup: İnceleyip kalitesini tatminkar bulmuşsun, Japon Miyota quartz chrono var içinde. Bileklerin kalın olduğu için bu kasa yapısı sende güzel duracaktır. Çok net ve hazırlıklı yazmışsın durumu yoksa Seiko 5 sesleri yükselebilirdi :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj yusufragip » 13 Mar 2012, 03:09

Tesekkurler Bond biliyorsun bir makom vardi makoyu alirkende soylemistim aradaki fark 3 mm de olsa benim bilegimden dolayi arada fark oluyordu hatta soyle anlatiyim bu saati denerken bile deri kayis anca kapandi :)KIbar saat hakkaten cok guzel bir sey takim elbise giyerken insan bunu farkediyor cunku invicta hakkaten fiskiyor sigmiyor ne ceketin koluna neden gomlegin mansetine ama tonneau seklinden dolayi hic siritmiyor kucuk saatlerde kaybolup gidiyor isin icinden tonneau ile cikabildim anca :)
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 148 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners