Saat konusunda ilgili de olsam pek bilgili olduğumu söyleyemem. Sahip olduğum saatler içerisinde de Seiko Perpetual Calander modeli dışındakiler genelde kot markaları

Bütçem ortalama 5.000TL olmakla beraber duruma göre 6.500TL civarına kadar da çıkabilirim.
Hammadde olarak deri kayışlı bir model de düşünsem de aşağıda söyleyeceğim gibi Rolex imkanım olursa yada hoşuma giderse çelikte olabilir itirazım olmaz.
Saat tipi olarak klasik istiyorum
Kadran rengi konusunda kafamda net olarak hiçbirşey yok. Aslında beyaz istiyorum ama koyu renkleri daha çok seviyorum sanırım çünkü tüm saatlerimin kadranları siyah yada kahverengi.
Çap olarak ufak bir adam olmadığım için 39-43 arası (böyle bir aralıkta var mıdır bilemedim

Mekanizma konusunda gerçekten bilgisizim.
Kasa tipi olarak yuvarlak istiyorum
Konuyu açarken gerekli olabilecek tüm bilgileri vermeye çalıştım ve umarım hata yapmamışımdır.
Aklımdaki markalar: Rolex (sanırım bütçeme uyacak fiyatta modeli yok ama açıkçası internet üzerinden fiyatlarını göremedim, mağazasına gidecek vakti de henüz yaratamadım ama bu hafta sonu gidip yerinde inceliyecem eğer beni çok aşmazsa)
Tag Heuer olabilir, saatlerini gerçekten beğeniyorum.
Usyle Nardin olabilir dicem ama bildiğim kadarıyla o da bütçemin oldukça üstünde genel olarak.
Açıkçası sizin yönlendirmeniz, biraz da tavsiyenizle bu haftaiçi karar verirsem, haftasonu da canlı olarak kafamdaki saatlere bakıp kararımı vermem daha rahat olacak.
Herkese şimdiden teşekkürler....