Yeni videosu yay覺nlanm覺:
serxx yazd覺:Sn. Eterna umar覺m Seiko'yu al覺p ertesi g羹n bize cok uygun fiyata satars覺n覺z
gphoton yazd覺:Eterna inan bana ben o saati canl覺 g繹rd羹m m羹nihte ve asla spring drive veya ananta otomatik gibi saatlerle k覺yaslanamaz. Aman Allah覺m ded覺m itee ite bu gercek bir saat demitim. 襤nsan覺n eli etei titrermi bu kadar sade bir saat g繹rd羹羹nde ya?? cidden inan覺lmaz bir yap覺t ve asla videolardaki g繹r羹nd羹羹 gibi deil korkun癟 canl覺 bir saat nede olsa high beat.
Drago yazd覺:gphoton yazd覺:Eterna inan bana ben o saati canl覺 g繹rd羹m m羹nihte ve asla spring drive veya ananta otomatik gibi saatlerle k覺yaslanamaz. Aman Allah覺m ded覺m itee ite bu gercek bir saat demitim. 襤nsan覺n eli etei titrermi bu kadar sade bir saat g繹rd羹羹nde ya?? cidden inan覺lmaz bir yap覺t ve asla videolardaki g繹r羹nd羹羹 gibi deil korkun癟 canl覺 bir saat nede olsa high beat.
stelik teknik olarak 襤svi癟relilerin bile 羹st羹nl羹羹n羹 kabul ettikleri bir saat...50 y覺l sonra Japonya s覺n覺rlar覺 d覺覺na 癟覺k覺yor, tabi ki ger癟eklerin anla覺lmas覺 biraz zaman alacak...Ezberler Bozulacak
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: sphinx ve 172 misafir
|