Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
asymptote » 12 Oca 2012, 22:45
Mücadeleci ne güzel bir saat o öyle..

Zembereği fırlamış yerinden, bence hiçbir şeyi yok saatin..

Güzel bir bakım ve onarımdan geçirip mutlaka kullanmalı bu saati..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
asymptote » 12 Oca 2012, 22:58
Bu nasıl herojd? İçinde 11 taşlı efsane seriksof makine var. Belki güzelce parlatılıp elden geçirilirse masayı süslemeye aday olabilir..

Ben hep eski ve antika saatlerden örnekler veriyorum, Mücadeleci' nin arkadaşı gibi eski hastasıyım da ondan sanırım..

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
asymptote » 13 Oca 2012, 00:05
herojd11 yazdı:Ben iste sag arkadaki gibi bir sey bakıyorum

razz yetiş
Elimizde onlardan da mevcut. jerger marka, alman malı 4 jewels. sıfırdan farksız ÇİL mi ÇİL..

Fakat yukarıdaki serkisof hepsinin ağabeyidir zannımca..

-

asymptote
-
mucadeleci » 13 Oca 2012, 00:26
asymptote yazdı:Mücadeleci ne güzel bir saat o öyle..

Zembereği fırlamış yerinden, bence hiçbir şeyi yok saatin..

Güzel bir bakım ve onarımdan geçirip mutlaka kullanmalı bu saati..
*asymptote teşekkürler

saati bende çok beğendim özellikle yanlarından ve arkasından mekanizmanın gözükmesi beni çok etkiledi bu yüzden onun hayat dönmesini bende çok istiyorum. bakalım inşallah olur, eğer olursa 1-2 ay ben kullanır arkadaşa öyle veririm

Zamana and olsun ki.....
-

mucadeleci
-
-

herofb
-
asymptote » 17 Oca 2012, 21:56
Herojd masa saati arayışın ne durumda? almadın mı daha? BM güzelmiş bu arada..

-

asymptote
-
returnofthe » 10 Mar 2012, 22:18
Thevenin yazdı:herojd11 yazdı:Aslında doğru diyorsun dediğinden anladığım ya cok düzgün mekanik al ya da Digital degil mı ?
Herojd bence tamamen dijital de dusunme, mekanik de. Mekanik olsun veya pilli olsun, analoglar da gayet munis, misal ornek teskil edecek her elemaniyla ibretlik bir masa
Razz yazdı:Razz's new toy; Retro Desk Clock and a view to his desktop

merhaba arkadaşlar, resimdeki saate benzer ancak tarih değil de saati bu şekilde takvim yaprağı gibi olan bir masa saati arıyorum ve bulamıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
-

returnofthe
-
herofb » 10 Mar 2012, 22:30
Asymptote mesajini yeni gordum , ciddi bir sekilde aramıyorum ama denk gelirse alacağım fakat maalesef uygun hır seyler bulamıyorum
-

herofb
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: cbmad, MehmetKaratürk, Merdo ve 184 misafir