TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ball Engineer Hydrocarbon Yorum ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Ball Engineer Hydrocarbon Yorum ve Öneri

Mesaj mertk » 10 Mar 2012, 00:55

Arkadaşlar ball saatleri hakkında ne düşünüyorsunuz?Tarihi olan bir marka saatlerinide beğendim pırlantta satılıyormuş yaklaşık 5500 tl fiyat etiketi var.Harwood veya hanhart almayı düşünüyordum ama türkiyede bu markalar zor.Daha çok değişik markalara yöneliyorum.Sizin de chorono veya diver çelik kordonlu farklı saatler olursa bu fiyat aralığında önerileriniz bekliyorum.Omega speedmaster düşünüyordum da biraz daha pahalı bir fiyatı var bu markanın da tarihi ilginç hoşuma da gitti saatleri açıkcası.Markanın prestiji açısından sizin görüşelirniz nedir?
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Re: Ball engineer hydrocarbon

Mesaj SeRxx » 10 Mar 2012, 01:07

Ball, iyi markadır ve optik olarak çok beğenirim sizi üzmez yanlız Türkiye'de biraz pahalı gibi :roll:
Bütçenizin biraz üzerinde de olsa Omega Seamaster Planet Ocean veya kronolu olarak Tag Heuer Carrera Chronograph düşünebilirsiniz ...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: Ball Engineer Hydrocarbon Yorum ve Öneri

Mesaj mertk » 10 Mar 2012, 01:37

İlginiz için teşekkürler.PO kafamyadı açıkcası hep ama zamanında alamadım fiyatlarda çok artmış gibi ondan şimdilik çok da düşünmüyorum açıkcası.Tag carrera biraz karışık geliyor bana.Hahhart pilotları beğeniyorum ama dediğim gibi Tükiyeden almayı düşündüğüm için şimdilik bunu da erteledim.Gidip bir pırlantta bakmayı düşünüyorum Ball saatlere.Marka olarak da benim de bilidiğim bir marka siz de onay veriyorsanız zaten iyidir.Saatı tek çekim veya nakit almaya kalksam yüzde kaç indirim yaparlar acaba pırlantta 5600 tl saatın fıyatı bu arada.
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj SeRxx » 10 Mar 2012, 01:46

Carrera kullanıyorum fırsat bulsam Planet Ocean'ı düşünmeden alırdım ama malesef bütçe sınırlayıcı etken ..
Pırlant'tan alışveriş yapan arkadaşlar var kesin bilgi verirler şimdi ...
Güzel bir bütçeniz var iyice araştırıp bileğinizde deneyin, umarım en doğru kararı verirsiniz. Şimdiden hayırlu olsun :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj nickynick » 10 Mar 2012, 04:48

Resim

DeepQuest iyidir..TR'ye geldimi, fiyatı nedir bir bilgim yok henüz
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj msturan » 10 Mar 2012, 05:13

NickyNick yazdı:DeepQuest iyidir..TR'ye geldimi, fiyatı nedir bir bilgim yok henüz

En son Pırlant'a sorduğumda yurt dışından getirtebileceklerini söylemiş 7000 lira civarı fiyat verip "gerekirse bir şeyler yapacaklarını" söylemişlerdi. Bence 5500-6000 lira civarı gayet alınabilir..
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj mertk » 10 Mar 2012, 16:35

DeepQuesti beğendim ama titanyum olması bana pek uymadı,fıyatı daha pahalı.Hydrocarbon spacemaster modellerinden birini düşünüyorum tabi gidip yakından bakmak lazım bu şekilde karar verilmiyor.5600 tl den 4000 4500 tl ye alabilirsem iyi olur.Bu iki modelden birine karar vericem artık sizin de görüşlerinizi alırsam sevinirim.Biri spacemaster glow,diğeri spacemaster.

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj SeRxx » 10 Mar 2012, 18:38

Bence peşin fiyata zorlarsanız 4000 TL'nin altına bile alabilirsiniz .. Mekanizma, boyut, vs. çoğu şey aynı; birinin luminovası daha fazla. Bileğinizde hangisi hoş durduysa onu alın bence :thumbup:
Benim luminovası az olan daha çok hoşuma gitti ...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 150 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners