TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

B羹y羹k ve Metal Kasal覺 Saat Ar覺yorum / Ayr覺ca renciyim :)

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj hasanburak » 02 Mar 2012, 23:44

Merhaba,forum 癟ok yararl覺 bir 癟ok yeni ey 繹renmi oldum s繹z羹 uzatmadan balayay覺m konuya
niversite 繹rencisiyim 癟ok b羹t癟em de yok ama g羹zel bir saat almak istiyorum metal ve b羹y羹k kasal覺 m羹mk羹nse hafif parlayan kasalardan 繹rnek de veremiyorum(marka ve model olarak)ama b羹t癟emde maksimum 600-700 tl aras覺nda forumu dola覺rken tissot prc 200 g繹rd羹m o tarz saatler bu g羹n jacque lemans a da bakt覺m ama onda da karar k覺lamad覺m bu b羹t癟eye b繹yle bir saat bulabilirmiyim? :P 癟ok uzatt覺m laf覺 ama herkesi selaml覺yorum,imdiden teekk羹rler...
Kullan覺c覺 avatar覺
hasanburak

Kay覺t: 02 Mar 2012, 22:31

Re: B羹y羹k ve metal kasal覺 saat ar覺yorum..ayr覺ca 繹renciyim :

Mesaj vincefb » 02 Mar 2012, 23:55

Hogeldin Hasanburak :champ:
600-700 fiyat aral覺覺nda b羹y羹k 癟apl覺 saat se癟enekleri Guess Collection da olsa gerek ( moda markas覺 olsada saatleri swiss made ve ben baar覺l覺 buluyorum..)
Arkadalardanda 癟eitli tavsiyeler mutlaka gelicektir ;)
Keyifli forumlar...
En son vincefb taraf覺ndan 03 Mar 2012, 00:02 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
vincefb

Kay覺t: 11 Au 2011, 13:28

Re: B羹y羹k ve metal kasal覺 saat ar覺yorum..ayr覺ca 繹renciyim :

Mesaj hasanburak » 03 Mar 2012, 00:01

Teekk羹rler vincefb tek ak覺m seiko kinetic velatura ama onuda aldatmaya karar verdim ancak i hayat覺na balad覺覺mda alabileceim.Guesslere de bakaca覺m ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
hasanburak

Re: B羹y羹k ve Metal Kasal覺 Saat Ar覺yorum / Ayr覺ca renciyim

Mesaj hasanburak » 05 Mar 2012, 00:16

Bu g羹n 2 tane emprio armaniye bakt覺m titanyum kasayd覺 daha dorusu rengi 繹yleydi forumda arat覺r覺nca armaniyi almamaya karar verdim abiler yok mu tavsiye edebileceiniz saat?
Kullan覺c覺 avatar覺
hasanburak

Mesaj mlm » 05 Mar 2012, 00:25

Guess Collection konusunda ben de paralel d羹羹n羹yorum :thumbup:
Yaln覺z forumun ikinci el ilan k覺sm覺nda s繹ylediin rakamlara sat覺l覺k bir Velatura vard覺 san覺r覺m oraya bir bak istersen.. ;)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj mtr90 » 14 Mar 2012, 21:44

saat hakk覺nda zerre bilgim yok desek yeridir ama bug羹n pulsar bir saat ald覺m (istanbulday覺m) g繹r羹nt羹s羹 b羹y羹kl羹羹 a覺rl覺覺 vs. ho pulsar pf diye arat覺rsan houna gider belki benim basit bir 繹neri kesinlikle bilmediim eyin arkas覺nda durmam sadece bir bak derim :)
Kullan覺c覺 avatar覺
mtr90

Kay覺t: 13 Mar 2012, 23:34

Mesaj betreyal » 15 Mar 2012, 11:12

Bu fiyat aral覺覺nda alabileceiniz b羹y羹k saat TW Steel var ger癟ekten b羹y羹k saatler yapm覺lar. :lol: Tarz覺n覺za uyarm覺 bilmiyorum ama illa kasa b羹y羹k olsun derseniz Welder de isteinize uygun model bulmak m羹mk羹n ancak san覺r覺m welder de fiyatlar biraz daha 1000 tl ye yakla覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
betreyal

Kay覺t: 16 ub 2012, 12:59

Mesaj hasanburak » 15 Mar 2012, 18:12

hay覺rl覺 olsun :) benimde pek bilgim yok ama forumdan 繹renmeye 癟al覺覺yorum tw steelleri g繹r羹yorum bende ama houma giden yok k覺van癟 tatl覺tu i癟in 羹rettikleri bir saat var o fena deil :)
Kullan覺c覺 avatar覺
hasanburak

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot] ve 150 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners