Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
invictas yazdı:uygun fiyatlı iskelet saat için en iyisi miyota 8n24 mekanizmalı saatler ama onları ben de bulamıyorum.
Bence marka hakkında tereddütleriniz varsa ve iskelet saat istiyorsanız Orient modelleri en mantıklısı.Güvenilir,fiyat performans oranı yüksek ve fiyatları normal...
invictas yazdı:uygun fiyatlı iskelet saat için en iyisi miyota 8n24 mekanizmalı saatler ama onları ben de bulamıyorum.
bu makinalara baktım bulova bva serisi kullanıyor fakat fiyat yaklaşık 200 dolar o kadar verene kadar çok güzel orientler alabilirsiniz. bence orientlere yönelin.
bu makinalara baktım bulova bva serisi kullanıyor fakat fiyat yaklaşık 200 dolar o kadar verene kadar çok güzel orientler alabilirsiniz. bence orientlere yönelin.
Orient'lerin yarı iskelet modelleri var, onların da fiyatları gerçekten yüksek. Özellikle mekanizmanın en çok görünür olan modeli CFT00004B 350 dolar gibi fiyatlar başlıyor ebay'da...
Miyota makineli bulmak lazım gerçekten, bana da en mantıklısı o geliyor...
Orient'in 200 dolar seviyelerinde Racing yarı iskelet modelleri var
Ama görüldüğü üzere tüm bu modeller hem çok spor hem de iskelet bölümleri kısıtlı.
"Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver ! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar. Yurda ay yıldızın ışığı yeter." Arif Nihat Asya
Bu modelin aynısını 2009-2010 yılları arasında Askerliğim sırasında Sivas Merkez'de almıştım 300 lirayab çok beğenerek kullanıyordum terhis sonrası babama hediye ettim fakat şu an sadece kutusu sertifika ve kağıtları kaldı saatin akıbeti hakkında hiçbir bilgimiz yok bu olaya çok üzülmüştüm. Kayışı rahat ve sağlam bir fosforu vardı. Aldığım dönemde videonun üstündeki İskelet çok hoşuma gitmişti aslında ama Sivasta bulamamıştım. Conbay nostalji oldu saatin şeklini bile unutmuştum.
Bu modelin aynısını 2009-2010 yılları arasında Askerliğim sırasında Sivas Merkez'de almıştım 300 lirayab çok beğenerek kullanıyordum terhis sonrası babama hediye ettim fakat şu an sadece kutusu sertifika ve kağıtları kaldı saatin akıbeti hakkında hiçbir bilgimiz yok bu olaya çok üzülmüştüm. Kayışı rahat ve sağlam bir fosforu vardı. Aldığım dönemde videonun üstündeki İskelet çok hoşuma gitmişti aslında ama Sivasta bulamamıştım. Conbay nostalji oldu saatin şeklini bile unutmuştum.
Kötü bir kayıp ama çok hoş saat fiyatına göre...
"Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver ! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar. Yurda ay yıldızın ışığı yeter." Arif Nihat Asya