Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
nedenini bilmiyorum ama hamilton bana hos gorunmuyor,hatta ve hatta kaliteli bile gorunmuyor oyle olmadigini bildigim halde ama tekrar bakacagim.tesekkurler cevabin icin serxx..
Hamilton benim de ısınamadığım markalardan biri ama tavsiye de bulunurken bazen kişisel zevklerimizden vazgeçebiliyoruz Saat alternatifi ve fiyatı olarak çok uygun bir ülkedesiniz iyice araştırın kolay gelsin
Cok fazla tavsiye alamadim,madem kriterleri degisteriyim dedim : aslinda aradigim saatin otomatik olmasi gerekmiyor,ben gorsel olarak longines e benzeyen kaliteli bi saat ariyorum.tesekkurler..
dostum ikinci el olmasın gibi bir takıntın yoksa, timezone ve watchuseek forumlarına bakabilirsin. Liste fiyatının çok çok altına sıfır ayarında saatler bulabilirsin.
kutusu ve kaşeli belgeleri varsa güvenebilirsin, ayrıca yeni üye değilde eski ve referansı olan üyelerden alırsan orjinallik konusunda sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum.