TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Octo Plaque Org 20 Micron Hakkında Bilgi

Antika Saatler ve Cep Saatleri Üzerine Paylaşımlar

Re: Octo Plaque Org 20 Micron Hakkında Bilgi

Mesaj isaacrogers » 23 Şub 2012, 10:29

sabah tekrar foruma girdiğimde, okuduklarıma inanasım gelmedi. basit bir konu üzerinde o kadar çok detay yakalanmıştiki bundan mutlu olmamak mümkün değil. bilginin paylaşılabildiğinde ise ne kadar faydalı olabileceğini görmüş oldum. evet saat konusunda hiç bir bilgim yok. sadece saat alacaksam CASIO dan şaşmam, ve bütçemin elverdiği en yüksek oranda da en iyisini almaya çalışırım. belki abartı olabilir ama erkeğe saat yakışmakta ..:) forumda konu hakkında ne kadar emeği geçen varsa tekrar teşekkür ederim. tavsiyelerinizi sahibesine hayranlıkla anlatacağım. bizler sadece saat olarak baktık , sizlerde bize farklı yönlerini gösterdiniz. umarım başka bir konuda tekrar paylaşırız.. emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim. saygıyla kalınız.
Kullanıcı avatarı
isaacrogers

Mesaj isaacrogers » 23 Şub 2012, 10:53

serxx yazdı:
isaacrogers yazdı: rahat insan en mutlu insandır

Size yapılmayan bir espriye, böyle rahat bir cevap verdiğiniz için çok mutlu olmuşsunuzdur ...

elbette mutluyum, mutluyuz, mutlusunuz. konuya alıntı yaparak 200-300 yıllık cevabını okusaydım sanırım sizde mutlu olurdunuz. aradaki küçük bir nüans farkını yakalamak hiçde zor bir sey değil. ben forumda genel yazılanlara ayrı, üyelerin yazdıklarına da alıntı yaparak cevap yazıyorum. burada konuyu açan ben olduğuma göre zaruriyetle ihtiyaca binaen yazma gereğini hasıl ettim. sizede bu farkı izah edebildilsem bende mutlu oldum. peki ya siz mutlu olabildinizmi.. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
isaacrogers

Mesaj drk » 23 Şub 2012, 10:56

Saatten ve yukarıdaki konuşmalardan bağımsız olarak birşey söylemek istiyorum. Nüans; küçük fark demektir. Küçük bir nüans farkı, anlatım bozukluğu olmuş ;) Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj asymptote » 23 Şub 2012, 11:03

Drk madem sen başlattın, ben de üzerime düşeni yapayım.. :D
isaacrogers yazdı:elbette mutluyum, mutluyuz, mutlusunuz. konuya alıntı yaparak 200-300 yıllık cevabını okusaydım sanırım sizde mutlu olurdunuz. aradaki küçük bir nüans farkını yakalamak hiçde zor bir sey değil. ben forumda genel yazılanlara ayrı, üyelerin yazdıklarına da alıntı yaparak cevap yazıyorum. burada konuyu açan ben olduğuma göre zaruriyetle ihtiyaca binaen yazma gereğini hasıl ettim. sizede bu farkı izah edebildilsem bende mutlu oldum. peki ya siz mutlu olabildinizmi.. :thumbup:

Hepsi ayrı olacak! ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj sedir » 23 Şub 2012, 11:56

Asymptote ve Drk, hala işaret etmediğiniz yazım hataları var, neredeyse rüzgara kapılıp bir başka renkle de ben işaretleyecektim onları.
Ancak "isaacrogers'ın iletisi bu kadar eleştiri gerektiriyor muydu" diye sordum kendi kendime.
Cevap mı?
Cevap bence "hayır, gerektirmiyor" olmalı :( .
Kantarın topuzu bazen kaçıveriyor, o anlardan birinde miyiz yoksa?
Bir de el kantarı ekleyelim şuraya, topuzu ayarlı olsun 8-)
Resim

Uploaded with ImageShack.us
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj herofb » 23 Şub 2012, 13:55

isaacrogers , daha önce de belirttiğim üzere ben size yazmadım kaldı ki ticaret ve reklam kanunlarında bile bir örnek aşırı abartılıysa yanlış bilgilendirmeye ve tüketiciyi yanıltmaya girmez ve espri olarak kabul edilir (bknz:olin kullandıktan sonra insanların hafiflikten uçması)

kaldıki daha öncede söyledim , siz sormuş olsaydınız yeni olduğunuz için size bu cevabı yazmazdım diye ama aokyy'ye yazabilirim aynen onunda benim bir hatamı bulursa bana espri yapabileceği gibi çünkü defalarca bu örnekleri yaşadık daha önce (birazdan de'lerimi düzeltirler :) ) ayrıca aokyy'ye yazmadan öncede bir yanlış anlaşılma olur mu acaba diye de sizin mesajlarınıza tekrar baktım yıl sormuş musunuz diye ama sormamışsınız ama siz ısrarla ve nedensizce üstünüze alınmak ve konuyu uzatmak adına elinizden geleni yapıyorsunuz , sizin tercihiniz ama ben artık bu konuyu uzatmak istemiyorum ve (olacağını sanmıyorum ama) ciddi bir hakaret falan olmadığı sürecede size cevap yazmayacağım

edit : yalnızca bu tartışmada cevap yazmayacağım , genel olarak değil (olumlu anlamda yazıyorum)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj isaacrogers » 23 Şub 2012, 17:16

öncelikle burada yorum yapan tüm büyüklerimin aralarına yeni katılan bir küçüğü hoş göreceklerini umuyorum. saati sahibesine sorduğumda 10 yılı geçkin bir süredir kendisinde olduğunu ve hiç kurmadığını söyledi, bende bunun üzerine saati emanete alıp, kurmadan nasıl çalışabileceğini merak ettim. ve zaman zaman da fotoğraflıyorum. şimdilik bir sorun yok tıkır tıkır çalışıyor. tuhafıma giden 10 yıldır kurmadan nasıl çalışabildiği. bu konu üzerinde bilgisi olan siz büyüklerime bu konu hakkındaki düşüncelerinizi yazmanızı bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
isaacrogers

Mesaj drk » 23 Şub 2012, 17:30

İmkansız birşeyden bahsediyoruz burada. Mekanizma kurmalı, kurulduktan sonra 1-2 gün içerisinde durması gerek, sonra kurma kolunu saat yönünde çevirmek suretiyle tekrar kuruluyor. Acaba saati ayarlarken farkında olmadan kurmuşta olabilir misiniz?
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners