TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Aile Fotoğrafı - Cep Saatlerim

Antika Saatler ve Cep Saatleri Üzerine Paylaşımlar

Re: Aile Fotoğrafı - Cep Saatlerim

Mesaj trenton » 18 Ara 2011, 00:50

teşekkür ederim mlm, :)
earlgrey, en kısa sürede eklerim makinelerinin fotoğraflarını :)
İrkilmez Ata çocuğu irkilmez:
Zapt edilmez, Atam, zapt edilmez
Biz varken senin hisarının burçları:
Bakışlarımız kılıç uçları,
Bekliyoruz devrimini biz.
Çökmeyeceğiz diz...
Kullanıcı avatarı
trenton

Mesaj faikgundag » 26 Ara 2011, 02:51

Fotoğraflara bakmak bile heyecan vericiyken bu saatlere sahip olmak çok güzel bir duygu olsa gerek.. Bu yüzden sizi tebrik ederim ''trenton''... çok güzel bir kolleksiyona sahipsiniz.. :thumbup:
küçük bir rica ;keşke bu kadar saatin çalışırken ki çıkardıkları sesleri de video şeklinde izleyebilsek, ne güzel olurdu bizler için.. :D
Kullanıcı avatarı
faikgundag

Mesaj trenton » 27 Ara 2011, 00:04

faikgundag yazdı:Fotoğraflara bakmak bile heyecan vericiyken bu saatlere sahip olmak çok güzel bir duygu olsa gerek.. Bu yüzden sizi tebrik ederim ''trenton''... çok güzel bir kolleksiyona sahipsiniz.. :thumbup:
küçük bir rica ;keşke bu kadar saatin çalışırken ki çıkardıkları sesleri de video şeklinde izleyebilsek, ne güzel olurdu bizler için.. :D

teşekkür ederim faikgundag, bilmem değişik bir duygu ama nasıl bişey tam ben de anlayamadım :) elimden geldiğince büyükmeye çalışıyorum, evet daha önce makinelerin fotoğraflarını da istemişlerdi, ikisini bir arada en kısa sürede muhtemelen yarın halletmiş ve siteye koymuş olurum :) yorumunuz için tekrar teşekkür ederim :)
Çökmeyeceğiz diz...
Kullanıcı avatarı
trenton

Mesaj Earlgrey » 01 Oca 2012, 22:12

Evet makineleri (kalplerini) bekliyoruz sabirsizlikla :)
Kullanıcı avatarı
Earlgrey

Mesaj ahmethalidi » 23 Şub 2012, 03:04

harika bir koleksyon , nazar değmesin inşallah... cep saatinden pek anlamıyorum , bir adet edinmek istiyorum ama osmanlı kadranlı olmasını arzu ediyorum.. yeni üretilen cep saatlerinde osmanlı kadranına rastlamadım.. acaba günümüzde osmanlı kadranı ile üretilen cep saati var mıdır varsa nasıl temin edebilirim , yoksa da eski cep saatlerinden önerebileceğiniz osmanlı kadranlı saatler var mı acaba
Kullanıcı avatarı
ahmethalidi

Mesaj trenton » 24 Şub 2012, 15:37

konuyla biraz alakasız bir giriş olacak biraz :) geçtiğimiz hafta ebay de saatlere göz atarken birden gözüme altın kasa ve alaturka rakamlı bir waltham takıldı...sayın 4n6, görmeniz gerekirdi sizin koleksiyonunuza çok yakışacak bir parçaydı :) daha önce bir bilgim yoktu, amerikan saat şirketlerinden birinin, osmanlı pazarına saat ürettiği hakkında , ama eğer waltham ürettiyse kesin diğer şirketlerde üretmiştir :) keşke fotoğraflarını kaydetseydim site için iyi bir arşiv belgesi olurdu :(
sayın ahmethalidi alaturka rakamlı kadrandan dolayı anlattım bunları :) malesef benim bildiğim kadarıyla artık alaturka rakamlı saatler yok... eski alaturka rakamlı saatler konusunda belki de osmanlı pazarı için üretilmiş saatlerin en iyi örneklerini elinde bulunduran sayın 4n6 yardımcı olabilirsize :)
Çökmeyeceğiz diz...
Kullanıcı avatarı
trenton

Mesaj retrograde » 24 Şub 2012, 15:44

Sayın Trenton Kadranının değiştirilmiş olma ihtimali var mıydı? Bu konularda yeniyim ama dediğiniz gibi Osmanlı kadranlı bir Amerikan'a bende rastlamadım.

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

Mesaj retrograde » 24 Şub 2012, 15:59

Trenton bu saat İstanbul Kapalıçarşı'da satılıyor 4n6 nın koleksiyonu için bundan iyisi olamaz ama fiyatı göklerde.

http://www.ebay.com/itm/Markwick-Markham-18K-Gold-and-Enamel-Verge-Fusee-Repeater-Watch-Ottoman-Market-/220943403032?pt=Pocket_Watches&hash=item337140c818

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

ÖncekiSonraki

Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners