TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Aerowatch, Ball, Oris ve Meistersinger Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Aerowatch, Ball, Oris ve Meistersinger Hakk覺nda Yorumlar

Mesaj emretugalan » 22 ub 2012, 17:20

whiskey yazd覺:Her ne kadar birbirlerinden farkl覺 saatlerde olsalar, ben Oris'i tercih ederdim. Hem 2. el piyasas覺n覺n dierlerine g繹re daha kolay olaca覺n覺 d羹羹n羹yorum. Ama, bence kendinizi bu 4 model ile s覺n覺rland覺rmay覺n.

verebileceiniz 繹nerilere her zaman a癟覺覺m , a癟覺kcas覺 3.000 chf'ye kadar bir b羹t癟e ay覺rd覺m kendime bu 4 saat d覺覺nda farkl覺 bir alternatif duymak inan覺n beni 癟ok mutlu edecektir
Kullan覺c覺 avatar覺
emretugalan

Kay覺t: 22 ub 2012, 13:34

Mesaj emretugalan » 22 ub 2012, 17:29

ibrik癟i yazd覺:繹ncelikle foruma hogeldin
bir BALL kullan覺c覺s覺 olarak s繹yl羹yorum eer oris in 癟ap ve kal覺nl覺覺 rahats覺z etmiyorsa oris derim
ama ball 覺n kalitesi ve 繹zellikleri bana g繹re oris ten daha iyi
sayg覺lar...

ball kullan覺yorsan覺z mutlaka night train hakk覺nda da bilginiz vard覺 diye d羹羹n羹yorum , kendi saatiniz hangi model acaba
Kullan覺c覺 avatar覺
emretugalan

Mesaj whiskey » 22 ub 2012, 17:47

emretugalan yazd覺:
whiskey yazd覺:Her ne kadar birbirlerinden farkl覺 saatlerde olsalar, ben Oris'i tercih ederdim. Hem 2. el piyasas覺n覺n dierlerine g繹re daha kolay olaca覺n覺 d羹羹n羹yorum. Ama, bence kendinizi bu 4 model ile s覺n覺rland覺rmay覺n.

verebileceiniz 繹nerilere her zaman a癟覺覺m , a癟覺kcas覺 3.000 chf'ye kadar bir b羹t癟e ay覺rd覺m kendime bu 4 saat d覺覺nda farkl覺 bir alternatif duymak inan覺n beni 癟ok mutlu edecektir

A癟覺k癟as覺 benim u anda 3.000 chf gibi bir b羹t癟em olsayd覺 ikince el bir Omega veya s覺f覺r Tag Heuer tercih ederdim.

Mesela u saat;
Tag Heuer'覺n u modeli bence 癟ok 覺k.
Resim

Veya u tarz Omega'lar s覺f覺r olarak al覺nabilir;
Resim
Resim

Tam olarak bir saatten neler istediklerinizi belirtirseniz size daha 癟ok se癟enek sunabiliriz. Fakat bana kal覺rsa beendiiniz modelleri not al覺n sonra saat癟i saat癟i gezin. 襤nternette g繹r羹p 癟ok beendiiniz bir saat bileinizde g羹zel durmayabilir veya hi癟 d羹羹nmediiniz bir model bileinize 癟ok g羹zel oturabilir.
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Kay覺t: 10 Kas 2011, 11:14

Mesaj fbolukbas » 22 ub 2012, 19:54

Merhaba,

Ben hem 癟ok bilindik, hem de daha az tan覺nan iki marka i癟in fikir vereyim. Kafan覺z iyice kar覺ss覺n :)

Birincisi Longines'in u iki modeli. Ciddi houma gitmeye balad覺. Belli bir tarz belirtmemisiniz.
Daha 癟ok spor, gerektiinde de resmi giyimde de s覺r覺tmayacak saatler olarak d羹羹n羹yorum.
Burada ge癟en indirimli denen fiyatlar 羹zerinden pazarl覺kla iyi bir indirim daha alabilirsiniz..

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=26688&product=Longines-L3.666.4.56.2
http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=31262&product=Longines-L3.666.4.79.2
Ya da 繹yle bir model.
http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=16307&product=Longines-L2.693.4.78.2

Dier 繹nerim de, Louis Erard..
Ben fiyatlar覺na g繹re kalitelerini 癟ok beendim..
Kendi sitesinden link veremiyorum, sadan soldan buldum linkleri..

http://www.timepiecestore.com.au/watches/87221aa02-louis-erard-1931-classique-automatic-gmt-men-watch.html

http://www.amazon.com/Louis-Erard-78228AS11-BDC53-Automatic-Tachymeter/dp/B005MVFJQW

襤lk model pazarl覺kla 5000tl civar覺, ikinci model (fotolarda g繹r羹nd羹羹nden 癟ok daha ho bir saat) pazarl覺kla 3500 TL idi..

Ayn覺 markan覺n baka 癟ok g羹zel modelleri de var : http://en.montres-louiserard.ch/collections/
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Kay覺t: 11 Mar 2010, 11:23

Mesaj emretugalan » 22 ub 2012, 23:26

Herkese cok tesekkurler aslinda meistersinger perigraph ve oris artelier small second date arasinda gittim geldim. Meistersingerin sadece akrebi olmasi ilk basta cok cekiciydi ama gecenlerde mekanik bir saatin en onemli ozelliginin o akar gibi devam eden saniyesi oldugunu dusundum ve meistersinger ilk cazibesini kaybetti. Aerowatch pirlant tarafindan getiriliyor ve znladigim kadariyla forumda cok revacda olan bir saat degil acaba teknik sebeplerden dolayi mi ???
En iyisi haftasonu bir gezintiye cikmak olacak . Bu arada ne kadar f/p orani da cok onemli aerowatch 3.600 chf , oris 1.650 chf , ball night train de 1.900 chf liste fiyatina sahipler ne dersini ustatlar
Kullan覺c覺 avatar覺
emretugalan

Mesaj drk » 22 ub 2012, 23:37

Aerowatch, canl覺 canl覺 inceleme f覺rsat覺m olmad覺 ancak kullan覺c覺 yorumar覺ndan yola 癟覺karak mod羹ler kronograftan 癟ok cazip bir laternatif olmad覺覺n覺 s繹yleyebilirim. saya癟 yerleiminden yola 癟覺karak acaba AP ROO'lardakiyle ayn覺 mod羹l m羹 kullan覺lm覺 diye d羹羹nd羹m, baz mekanizma ETA 2824-2.

Meistersinger, sevemedim gitti unu, olumlu birey s繹ylemeyemem hakk覺nda.

Ball veya Oris olurdu tercihim bu 4 saat aras覺ndan. te yandan yak覺n b羹t癟elerle ben olsam Tag Heuer, Maurice Lacroix, Longines hatta Omega d羹羹n羹rd羹m.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj emretugalan » 22 ub 2012, 23:46

Drk yazd覺:
Ball veya Oris olurdu tercihim bu 4 saat aras覺ndan. te yandan yak覺n b羹t癟elerle ben olsam Tag Heuer, Maurice Lacroix, Longines hatta Omega d羹羹n羹rd羹m.

Acikcasi cok mainframe almak istemedigimden onerdiginiz saatlerden maurice lacroix daha uygun geliyor hatta begendigim chronograph limited edition var. Oneriniz kisisel begeninizden mi yoksa iscilik, mekanizma kalitesi gibi teknik yonlerden mi geliyor
Kullan覺c覺 avatar覺
emretugalan

Aerowatch, Ball, Oris ve Meistersinger Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj herofb » 22 ub 2012, 23:54

Konu model sanirim diver degil artelier fakat foto diver g繹r羹n羹yor.

Onu ben kullanm覺yorum fakat baskas覺 icin inceleyip ad覺na sat覺nalmistim o da son derece klasik ve basarili bir model
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 25 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners