tolgi06 yazdı:Peki Archezia; bezelin dönüş hissi Seiko'da mı daha iyiydi Orient'te mi?
Orient'in veya Seiko'nun bezellerinden kolda ufak bir temasla dönme oluyor muydu?
Archezia yazdı:hsnmryclKendi saatimizi övmeyeceğiz de hangisini öveceğiz ama di mi?
Archezia yazdı:Dediğim gibi Seiko'nun bezeli daha iyi. Kola temasla dönme ihtimal dışı gibi geldi bana. O derece kötü bir bezel olamaz heralde. Mako XL'ın bezeli çok zor döner. En büyük sorunlarından zaten bu. Islanınca daha rahat dönüyordu ama onu farkettimSeikoyu uzun süre kullanmadım ama yine de birşey değişeceğini sanmıyorum. Öyle bir durum yaşayanın ya aldığı saat sorunludur ya da yanlış kullanmıştır heralde.
tolgi06 yazdı:Archezia yazdı:Dediğim gibi Seiko'nun bezeli daha iyi. Kola temasla dönme ihtimal dışı gibi geldi bana. O derece kötü bir bezel olamaz heralde. Mako XL'ın bezeli çok zor döner. En büyük sorunlarından zaten bu. Islanınca daha rahat dönüyordu ama onu farkettimSeikoyu uzun süre kullanmadım ama yine de birşey değişeceğini sanmıyorum. Öyle bir durum yaşayanın ya aldığı saat sorunludur ya da yanlış kullanmıştır heralde.
Benim eskiden kullandıgım saatlerin birinde bu sorun(kolda hemen dönme sorunu) vardı. Tamir de edememişlerdi. Model burada olmayan bir modeldi bildiğin rezillikti yani. O yüzden artık temkinli yaklaşıyorum döner bezelli saatlere.
Bilgiler için teşekkürler Archezia.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 152 misafir
|