TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fossil ME1026 Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Fossil ME1026 Bilgi

Mesaj mel_1977 » 31 Ara 2009, 09:42

arkadaşlar 430 tl ye bu saat nasıl sizce? otomatik bir saat resimdekinden çok daha şık görünüyor elinize aldığınızda.çok kararsızım saat lerden pek anlamam uzun süre kullanmak istiyorum sizce bu paraya bu saat alınırmı?

http://img693.imageshack.us/img693/7909/me1026main.jpg
http://img693.yfrog.com/i/me1026main.jpg/
Kullanıcı avatarı
mel_1977

Re: Fossil ME1026 Acil Yardım

Mesaj bizantolog » 31 Ara 2009, 11:56

Fena bir saate benzemiyor hiç.

Ama canlı olarak görüp bakmadan almamak lazım.

Başka ve daha köklü markalara da bakın lütfen.
Kullanıcı avatarı
bizantolog

Mesaj mel_1977 » 31 Ara 2009, 12:07

ankamall saat&saat mağazasında gördüm koluma taktım biraz inceledim çok kaliteli görünüyordu tam alacaktım vaz geçtim çok duyulmamış bir marka olduğu için biraz araştırıyım dedim.en çok merak ettiğim saat in mekanizması yani yıllarca sorunsuz çalışabilecek bir mekanizmamı?üstat lar bir tavsiyede bulunursanız çok sevinirim alıyımmı almayımmı?
Kullanıcı avatarı
mel_1977

Mesaj nickynick » 31 Ara 2009, 13:47

Duruma bir de şu yönden bakalım: Saat iskelet bir saat, mesela Oris ten iskelet bir saat almak isteseniz en az 2000TL yi gözden çıkarmanız gerekiyor, Fossil üst düzey bir marka olmasa da, moda markası olmadığını da biliyoruz ve bu da saati alınabilir kılıyor benim gözümde. Ama bir Tissot, Seiko, Citizen bu markadan çok daha köklü markalardır ve o paraya bu markalardan bir saat almanız mümkün. Bu noktada bence son kararı sizin vermeniz gerekiyorz. Eğer iskelet almakta kararlıysanız, bu fiyata başka markalarda iskelet saat alamazsınız, ama iskelet olup olmaması önemli değil diyorsanız, üstte belirttiğim markalara bir göz atmanızı tavsiye ederim. Bu arada, Üyelerimiz-Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız sizi tanımış oluruz ;)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj bizantolog » 31 Ara 2009, 13:50

Yıllarca çalışsın diyorsanız köklü şirketlerin saatlerine bakacaksınız, onlar kendilerini zaman içinde ispatlamış mekanizmalarla saat üretir.

Seiko gibi, Tissot gibi sonradan pişman olmayacağınz markalara yatırım yapmak daha hayırlıdır diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
bizantolog

Mesaj nickynick » 31 Ara 2009, 13:56

bizantolog yazdı:Yıllarca çalışsın diyorsanız köklü şirketlerin saatlerine bakacaksınız, onlar kendilerini zaman içinde ispatlamış mekanizmalarla saat üretir.

Seiko gibi, Tissot gibi sonradan pişman olmayacağınz markalara yatırım yapmak daha hayırlıdır diye düşünüyorum.

+1
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj mel_1977 » 31 Ara 2009, 20:11

bahsettiğiniz markalar da 400-500 tl arası otomatik saat malesef yok.saat çok hoşuma gitti galiba bu parayı riske atıp bu saat i alıcam umarım yarı yolda bırakmaz.
Kullanıcı avatarı
mel_1977

Mesaj bizantolog » 01 Oca 2010, 19:54

mel_1977 yazdı:bahsettiğiniz markalar da 400-500 tl arası otomatik saat malesef yok.saat çok hoşuma gitti galiba bu parayı riske atıp bu saat i alıcam umarım yarı yolda bırakmaz.

Saat çok hoşunuza gittiyse daha fazla düşünmeyin alın derim.

Ancak sözü edilen markaların ucuz otomatik modelleri mutlaka vardır, biraz daha araştırın bence.

Sonradan pişman olmaktansa ince eleyip sık dokumak daha iyidir.
Kullanıcı avatarı
bizantolog

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 54 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners