TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hugo Boss HB1512367 Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Hugo Boss HB1512367 Yorum

Mesaj kultursokak » 15 Şub 2012, 15:09

Selamlar arkadaşlar,

Saatler hakkında hiç bilgim bulunmuyor. Fakat aşağıdaki saati beğendim. Sizlerden saat-fiyat ve görünüş değerlendirmesini rica edebilir miyim. Bir de saatlerde mekanizma diye birşey varmış. Bu saatin mekanizmasının kalitesini ne ölçüde oluyor.

http://www.saatfabrika.com/hugo-boss-hb1512367

Resim
Kullanıcı avatarı
kultursokak

hb15

Mesaj SeRxx » 15 Şub 2012, 15:16

Foruma hosgeldiniz..
Optik olarak en cok beğendiğim Hugo ..
Hugo Boss moda markaları icinde kaliteli mekanizma kullanan markalardan diye biliyorum ..
Bu fiyata kaliteli Seiko ve Tissot alınabilir görmekte fayda var ...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: hb15

Mesaj sedir » 15 Şub 2012, 15:46

Bu fiyata bu saati almak yazık olur diyebilirim.
Bu fiyatın %90'ı kadrandaki BOSS yazısı, %5'i kasa ve bileziği, kalanı da mekanizması.
Mekanizmaya 50 TL gibi bir fiyat bıraktığımın farkındayım ama doğru tahmin ettiğimi düşünüyorum.
Bakalım diğer arkadaşlar ne söyleyecekler.

Peki ama bunun yerine ne tavsiye edersiniz sorusunu duyar gibi oluyorum.
Saat danışma ve inceleme kısımlarına yapılacak 1-2 saatlik bir ziyaret size çok şey kazandıracaktır ;)
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj asymptote » 15 Şub 2012, 15:58

kultursokak yazdı:Bir de saatlerde mekanizma diye birşey varmış.

:lol:
Öncelikle hoşgeldiniz. :champ:
Güldüğüme bakarak sakın yanlış anlamayın, çoğu kimse sizin gibi açık bir şekilde ifade etmese de saatlerin mekanizması olduğundan bihaber saat tercihinde bulunuyor, haksız da sayılmazlar kadranın altında kasanın içinde gizli saklı olan bir şey mekanizma, saat markası gibi görünür değil.. :)
Sorunuza gelince Sedir hocam iyimser bir tahminle mekanizma için 50TL demiş, bence o kadar da etmez.. Saat danışma bölümlerini inceleyin, 1000 liraya alınabilecek çok iyi saatler var..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj kultursokak » 15 Şub 2012, 16:40

Teşekkürler arkadaşlar. Memnuniyet duydum. Vallahi ne yalan söyleyim. Şoke oldum. Demek etmez o kadar. :) Formu kurcalayım. Bakalım neler çıkacak, tavsiye saat olarak. Ben görünüşünü çok beğendim, ama bileğime biraz büyük geldi. Bazı internet sitelerinde 950 liradan satanlar var. Tabi H.Boss sonuçta parfüm markası. Prestij için saatlere de el atmış diyeceğim ama emin değilim bu konuda. Demek isme bu kadar paha biçiyorlar. Yukarıdaki arkadaşımızın dediği gibi. :) Yorumlarınız son derece aydınlatıcı oluyor. Yeni yorumlar daha olursa büyük bir zevkle okuyacağım. Alaka ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
kultursokak

Mesaj drk » 15 Şub 2012, 16:46

İçindeki mekanizma birkaç lira eder, kadrandaki isim ise olaya hakim olmayan biri için binlerce lira ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Re: Hugo Boss HB1512367 Yorum

Mesaj kultursokak » 15 Şub 2012, 20:00

Gözlerim açık kaldı gerçekten. Bu şaşkınlığın getirdiği en doğal soruyu sormak istiyorum. Formu yeterince inceleme fırsatım olmadı, eğer cevabı varsa forumda link eklerseniz sevinirim yoksa cevap verirseniz memnuniyet duyarım. Mekanizmanın iyi ya da kötü oluşu neyi değiştirir ki? Ömrüne, performansına veya başka birşeyine katkı sağlar mı? Yani mekanizma diyince bizim bilmemiz ve bizim işimize yarayacak olan unsur nedir?
Kullanıcı avatarı
kultursokak

Re: Hugo Boss HB1512367 Yorum

Mesaj vincefb » 15 Şub 2012, 20:05

Saatler Mekanizmaları kadar değerlidirler... ;)

Yani Bu benim için böyle :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Serefhan ve 138 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners