TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Aerowatch Ranissance Limited Edition Chronograph Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Aerowatch Ranissance Limited Edition Chronograph Yorum

Mesaj Bond » 12 Şub 2012, 03:24

Güle güle kullan :champ: Marka çok yüksek bilinirliğe sahip olmasa bile limited rosegold bir ürün öncelikle ve senin zevkine hitap etmesi önemli. Saat mekanizması ve swiss made olması ile zaten belli kriter ve kalite standardına sahiptir. Fiyat skalası biraz yüksek bulunabilir ama kısmen hediye çeki alarak bu durumu telafi etmişsin. Ben tasarım olarak beğendim, zarif duruyor. Orijinal fotoğraflarını eklersen diğer kullanıcılar içinde faydası olacaktır. Saati gördükten sonra optiği üzerine yorum yapılması kolaylaşır. Hatta kutu açılışı yaparsan çok daha iyi olacaktır ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj msturan » 12 Şub 2012, 12:16

yasko, saatiniz hayırlı olsun inceleme ve fotoğrafları bekliyoruz :champ:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj mucadeleci » 12 Şub 2012, 13:20

Saatiniz hayırlı olsun :thumbup: kutu açılışı ve/veya inceleme yaparsanız mutlu oluruz...
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Modern60 » 13 Şub 2012, 00:23

Arkadaşlar marka bilinirliği gibi ciddi bir ırkçılık yapmakta olduğunuzu düşünüyorum. Aerowatch gerçekten çok iyi ve fiyatını katlarla hak eden bir marka. Renaiisance ise çok güzel bir komple takvimli kronograf. Makine Longines ile tamamen aynı. Hiç bir farkı yok. Ama sizde biraz marka düşkünlüğü olması şaşırtıcı. Böyle yazdığım için kızabilirsiniz ama bence daha geniş ve özgür düşüncelerle kendinize en yakışanı ve gerçekten beğendiğiniz saati takmayı cesaret etmenizi tavsiye ederim. Çünkü bu şekilde prestij değil zevkimizi yani saat keyfimizi tatmin eder kendimize güvenimizi artırırız. AerowatcH saatinizi güle güle en keyifli ve sağlıklı günlerde kullanmanızı diler seçiminizden dolayı da takdirlerimi sunarım.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Bond » 13 Şub 2012, 00:41

Yok Alan abi neden kızalım :) Elbette ırkçılık yapmıyoruz ve yapmayız :thumbup: Ama uzun yılların birikimi ile toplum tarafından kabul gören marka bilinirliği diye bir kavram var neticesinde. Kısmen yeri gelince hatırlatmak lazım çünkü bazı üyelerimiz saatlerini çok sık elden çıkarıyorlar, bazı markalar çok zarar ettiriyor. Servis, yedek parça bulunabilirliği gibi bazı kavramlar bazen seçim sürecinde etkileyici faktörler olabiliyor. Elbette bu marka için geçerli değil, Aerowatch resmi olarak ülkemizde satılıyor. Bende tebrik ettim, kendi zevkine göre farklı bir ürünü alma cesaretini gösterdiği için. Yoksa sende biliyorsun TSF farklı ve hatta ülkemizde hiç duyulmamış markaları her zaman tanıtan, insanlara sevdiren en önemli saat sitesi Türkiyede. ;)

Marka hakkında ülkemizde detaylı ve güncel Türkçe bilgi pek yok. Bunlar hep kazanç markalar için önümüzdeki süreçte bu konuyu binlerce kişi okuyacak, markayı tanıma açısından avantaj olur. Elbette Yasko'nun orijinal resimleri ile kısa bir inceleme yapması çok daha faydalı olacaktır. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj yasko2348 » 13 Şub 2012, 02:31

resimleri en kisa surede yukluyecegim sizler icin :)) pc de sorun var benim,telden atamiyorum,arkinin pc ye atip ordanda bana yolluycaz anca oyle koyabilcem.en ksia surede :)) saatte tek sinirimi bozan yuzeysel kilcal ciziklerin olusu.bu cizikler tabikide dikkatli bakmadikca gorulmuyo ama ben goruyorum oda bana yetiyo :)) pirlat in farkli magzalarini dolastim fakat hepsinde o cizikler mevcuttu,limitli uretim olmasindan dolayi ellerinde birer tane var ve onlarda uzun sure vitrinde duruyo ve nerdeyse hergun sonunda vitrin saatlerini sildikleri icin veya biri denedikce sildikleri icin zamanla bu ciziklerin olusmasi normalmis,(bu sadece altin kaplamalarda oluyomus)ki bencede normal :D onun disinda saatimden cok memnunum.bu saati alma nedenim gunluk takilcak bir saat olmamasi,daha klasik kiyafetlerle ve daha ozel gunlerde kullanilcak bir saat olmasi. ve 40 li ve sonrasi yastada elime yakisacak bir saat olmasi. onun disinda hediye cekiyle aldigim saati ve diger saatlerimi gunluk kullaniyorum :)
Kullanıcı avatarı
yasko2348

Mesaj Modern60 » 14 Şub 2012, 01:15

Sevgili Bond. Markadeğerini yaratan bizleriz. 25 sene önce Longines almış takıyordum. Benim için çok üst düzey bir markaydı. Ama biri geldi ve PP saati vardı. Longines i işçi saati olarak adlandırıyordu. Bu gün Longines reklamlar ve Swatch Group un büyük çabalarıyla dünya markalarından oldu. Ama bu o marka için değerinin yükseldiği anlamına gelmez. Yani bizler eğer bilinmedik markaları zarar ederiz diye satın almazsak o zaman saatlerimizi sadece bir yatırım olarak almış oluruz. Bir saat borsa değil ki takılarak keyif alınacak bir takı. Ama memleketimizde hala haklı olduğunuzu gösteren o kadar çok olay yaşıyorum ki bir bakıma da haksız değilsin. Ben kendi kişiliğimizi kendi seçimlerimizle prestijlendirmemizin gelecekteki türkiye için marka yaratmada çok faydası olacağına inanmaktayım. Yoksa ancak birilerinin artıklarını kendimize prestij olarak kabullenmeye devam ederiz.Teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj conbay » 14 Şub 2012, 19:49

yasko2348 yazdı:resimleri en kisa surede yukluyecegim sizler icin :)) pc de sorun var benim,telden atamiyorum,arkinin pc ye atip ordanda bana yolluycaz anca oyle koyabilcem.en ksia surede :)) saatte tek sinirimi bozan yuzeysel kilcal ciziklerin olusu.bu cizikler tabikide dikkatli bakmadikca gorulmuyo ama ben goruyorum oda bana yetiyo :)) pirlat in farkli magzalarini dolastim fakat hepsinde o cizikler mevcuttu,limitli uretim olmasindan dolayi ellerinde birer tane var ve onlarda uzun sure vitrinde duruyo ve nerdeyse hergun sonunda vitrin saatlerini sildikleri icin veya biri denedikce sildikleri icin zamanla bu ciziklerin olusmasi normalmis,(bu sadece altin kaplamalarda oluyomus)ki bencede normal :D onun disinda saatimden cok memnunum.bu saati alma nedenim gunluk takilcak bir saat olmamasi,daha klasik kiyafetlerle ve daha ozel gunlerde kullanilcak bir saat olmasi. ve 40 li ve sonrasi yastada elime yakisacak bir saat olmasi. onun disinda hediye cekiyle aldigim saati ve diger saatlerimi gunluk kullaniyorum :)

Bu durum biraz sinir bozucu. 7.500 TL'ye alınıp kılcal çiziklerle karşılaşmak pek mantıklı olmasa gerek. Hele ki 'vitrinde durmasından dolayı çizildi' gibi bir savunma mantıklı gelmedi bana.

Zaten saat kordonu deri, kasasında çok çabuk çizikler oluşmuş açıkçası.

Forumdaki tecrübeli üyeler bu konuyu yorumlamalı...
"Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder...
Gölgende bana da, bana da yer ver !
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar.
Yurda ay yıldızın ışığı yeter."
Arif Nihat Asya
Kullanıcı avatarı
conbay

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 150 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners