TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Aerowatch Ranissance Limited Edition Chronograph Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Aerowatch Ranissance Limited Edition Chronograph Yorum

Mesaj yasko2348 » 10 Şub 2012, 03:20

Öncelikle herkese merhaba. bu saati araştırmama rağmen hakkında pek bir bilgi bulamadım,fakat cok beğendigğm icin satın aldım. Sizce saat nasil bir saat,mekanizmasi, kalitesi ve tipi hakkında değerli yorumlarınızı bekiyorum. Şimdiden teşekkurler..

http://www.e-pirlant.com/?urun-2750-Aerowatch-Ranissance-Limited-Edition-Chronograph.html

Resim
Kullanıcı avatarı
yasko2348

Re: Aerowatch Ranissance Limited Edition Chronograph Yorum

Mesaj retrograde » 10 Şub 2012, 08:14

Merhaba saat görüntü olarak güzel. Mekanizması Valjoux 7751 Dana derisi kayışlı ve 499 adet limitli bir saat. 28 800 vph. Bende internetten bu kadar bilgi bulabildim. Değerli forum üyeleri daha ayrıntılı yorum ve bilgi vereceklerdir muhakkak. Saatiniz güzel zamanları göstersin. Bir kaç fotoğrafını da ekleyebilirseniz memnun oluruz

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

Mesaj mrhero » 10 Şub 2012, 22:11

Aerowatch çok bildiğim bir marka değil, ama swiss made bir saat, eta 7751 iyi bir mekanizma, tipi hakkında yorum yapamam o sizin beğeninize kalmış. Sadece fiyatı hakkında yorum yapacağım siz kaça aldınız bilmiyorum ama sitede yazan 7000 TL bu saat için çok fazla.
Kullanıcı avatarı
mrhero

Mesaj drk » 10 Şub 2012, 22:13

Mahsuru yoksa saate ne kadar ödediğinizi öğrenebilir miyim?
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj herofb » 10 Şub 2012, 22:15

bence de güzel saat ama maalesef aerowatch'ların fiyatları bence ederinin üzerinde eğer sıkı bir pazarlık ile uyguna aldıysanız güzel seçim

her halükarda güle güle kullanınız
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 10 Şub 2012, 22:17

yasko2348 yazdı:mekanizmasi, kalitesi ve tipi hakkında değerli yorumlarınızı bekiyorum.

mekanizması kaliteli, marka değeri pek fazla değil ama bu fiyat segmentinde kötü malzeme ve işçilik olmaz genelde, tipi tamamen sizin beğeninize kalmış, ben kadranı karışık buldum fakat siz beğendiyseniz sorun yok..
Fiyatı bence de fazla ancak siz beğenip almışsınız bize hayırlı olsun demek düşer, iyi günlerde kullanın :champ:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj splendes » 11 Şub 2012, 01:01

Aynı mekanizmaya hatta aynı mekanizmanın daha kalitelisi, daha prestijli, fiyatı uygun bilinen bir marka Longines master collection derim.
Resim
Kullanıcı avatarı
splendes

Mesaj yasko2348 » 12 Şub 2012, 02:39

yorumlar icin tesekkurler arkadaslar.yorumlarin devamini beklyorum :) saate 7.500 tl odedim. saati yurt disinda ve hava alaninda arastirdim fakat pek bilindik marka olmadigi icin bulamadim ve pirlanttan almak zorunda kaldim. ama yaptigim alisveris karsiligi 1500 tl degerinde hediye ceki verdiler.onlada invikta ve az biraz daha para ekleyip tek tas yuzuk aldim :)
Longiness saat guzel fakat ben pembe altin kaplama olmasina dikkat ediyodum,cunku kahverengi ve kotu renk kiyafet takintim var :) Longiness in ayni modelinin altin kaplamalisi 10bin tl den baslayan bir fiyati var
Kullanıcı avatarı
yasko2348

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 147 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners