TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Citizen ve Esprit Modelleri Aras覺ndan Hangisini Almal覺y覺m?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Citizen ve Esprit Modelleri Aras覺ndan Hangisini Almal覺y覺

Mesaj mucadeleci » 09 ub 2012, 17:07

d羹n saat maazas覺nda (k繹kl羹 ve g羹venilir bir isimdir 襤zmir de) "Made in Japan" Seiko5 g繹rd羹m 羹zerinde 280 tl etiket vard覺, ufak bir pazarl覺kla dahi nakitte 200 e b覺rakt覺 zorlasak 160-180tl aras覺 bir fiyata al覺nabilirdi. "Saat, saat癟iden al覺nmal覺" fikrine sonuna kadar kat覺l覺yorum.
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj tian92 » 09 ub 2012, 17:33

Kesinlikle hakl覺s覺n覺z. 350 TL vermeye raz覺 olduum bu model ve benzerini Kocaeli'de bulamad覺m. Bulsayd覺m 350 tl ye kadar almaya raz覺yd覺m. 襤nternette yar覺 fiyat覺na olunca riske girip ald覺m. Ayn覺 kiiden saat alanlarla konutum orjinal dediler. ahsen bu fiyatta bir saati aradaki 100-150 tl fark i癟in sahtesini yapabiliyorlarsa helal olsun demekki Seiko teknolojisini yakalam覺lar derim. ok kafama takm覺yorum. 襤sterse sahte olsun casio fiyat覺na geldi bana.
Kullan覺c覺 avatar覺
tian92

Kay覺t: 21 Oca 2012, 13:52

Mesaj mucadeleci » 09 ub 2012, 17:53

*tian92, eer sizin saatiniz 羹zerinden konuacak olursak, zaten sahte deil, sadece 羹zerinde "Made in Japan" ibaresi yok, bu ibarenin olmamas覺 saatin sahte olduu anlam覺na deil saatin Japonya d覺覺nda bir 羹lkede yine Seiko fabrikas覺nda 羹retildiini g繹sterir. Ald覺覺n覺z fiyat alman覺z gereken fiyat覺n en fazla 50tl 羹zerindedir ki, bu da can覺n覺z覺 s覺kacak bir durum deil, saatinizi 10 y覺l kulland覺覺n覺z覺 varsayacak olursak, 50tl/3650g羹n yakla覺k 0,13 kurularda bir rakama gelir g羹nl羹k olarak :)
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Mesaj classic » 09 ub 2012, 19:07

mucadeleci yazd覺:d羹n saat maazas覺nda (k繹kl羹 ve g羹venilir bir isimdir 襤zmir de) "Made in Japan" Seiko5 g繹rd羹m 羹zerinde 280 tl etiket vard覺, ufak bir pazarl覺kla dahi nakitte 200 e b覺rakt覺 zorlasak 160-180tl aras覺 bir fiyata al覺nabilirdi. "Saat, saat癟iden al覺nmal覺" fikrine sonuna kadar kat覺l覺yorum.

hangi maaza ve nerede olduunu pm atarm覺s覺n
Kullan覺c覺 avatar覺
classic

Kay覺t: 01 Kas 2011, 14:42

Mesaj mucadeleci » 09 ub 2012, 19:20

M att覺m...
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Mesaj tian92 » 09 ub 2012, 21:50

200 e uygun ald覺覺m覺 d羹羹n羹yordum ama daha da ucuza al覺nabiliyor demek :shock:
Kullan覺c覺 avatar覺
tian92

Mesaj classic » 10 ub 2012, 00:05

Chronotech nas覺l bir marka peki ???

http://www.saatvesaat.com.tr/saat/Chron ... CT7035M03M
Kullan覺c覺 avatar覺
classic

Kay覺t: 01 Kas 2011, 14:42

Mesaj tian92 » 10 ub 2012, 09:28

Bence linkteki saat hem k羹癟羹k hem saat severe hitap edecek g繹rsellikte deil. Ama zevkler tart覺覺lmaz beendiysen fiyat覺 iyi. Marka i癟in daha tecr羹beli arkadalar var onlar bireyler s繹ylesin. Aa覺daki modeli hem daha g繹ze hitap edyor hemde boyutu itibariyle b羹y羹k olabilir. Koluma tak覺p denedim hafif ve kaliteli hissi veriyor. Fakat otomatik sevdiimden sadece koluma tak覺p, okay覺p saat癟iye geri verdim. Arka kapa覺nda da in olduu yaz覺yordu. Bu kurumsal saat癟ideki sat覺癟覺 arkada覺n dediine g繹re "sadece arka kapak" in 羹retimi geri kalan herey ABD dedi. Ben inanmad覺m. Evet saat saat癟iden al覺n覺r ama her saat癟iye g羹venilmeyeceini ikidir 繹rendim.

http://www.saatvesaat.com.tr/saat/Fossi ... il-FFS4542

Bence riske gir garantisiz bu fiyatlara g羹zel Seiko al覺rs覺n. Sen daha Seikonun otomatik military modellerini g繹rmemiindir onlara bakman覺 tavsiye ederim. Se癟tiin saatlerden anlad覺覺m kadar覺yla gen癟 bir arkadas覺n. Nato kay覺 olanlara bak. 150-200 aras覺 fiyata al覺rs覺n.
Kullan覺c覺 avatar覺
tian92

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: adamentium, Dorukeski, hakanbora ve 155 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners