TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Orient ve Seiko 5 Diver Saat Modelleriyle İlgili Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Orient ve Seiko 5 Diver Saat Modelleriyle İlgili Öneri

Mesaj Turkmen » 06 Şub 2012, 16:50

Aslan saati arayarak, Orient 2er00002d modelini sordum ellerinde olmadığını söylediler. Siyah kadranlı bir saat düşünmüyorum şimdilik. Ebay'den ya da başka bir yerden alış veriş edip, günlerce beklemekten hoşlanmıyorum fakat bekleyeceksem, beklediğime değer bir saat olmalı diye düşünüyorum. Son ebay alışverişimde kargom hasarlı olarak geldi bana çok şükür saatim en ufak bir darbe vs almamıştı ama olsun gene de titizim bu konuda.
Kullanıcı avatarı
Turkmen

Mesaj drk » 06 Şub 2012, 21:17

Bence steinhart isteklerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Yok derseniz de mücadelecinin de dediği gibi skx007ye bakmanızı öneririm :thumbup: Steinharttan alırsanız saat en fazla 2 hafta içinde elinizde olur.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Hsnmrycl » 06 Şub 2012, 23:32

nedenini bilmezdim ama diver tip saatlerden resmen nefret ederdim. ne zaman ki foruma üye olup değişik modellere denk gelmeye başladım, nefretim aşka dönüştü.

bu kıyaslama için oyumu seiko'dan yana kullanırdım. zira orient fazlasıyla rolex. seiko daha kendine özgü bir model. pek yakında bir skx007 alacağım ben de kendime. madem diverlara bir aşk oluştu en temelden başlayayım en iyisi.

hangisini alırsanız alın, şimdiden hayırlı olsun.
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj Turkmen » 07 Şub 2012, 18:10

Ne gariptir Orient 2ER00002D'yi Ebay'da bile bulamadım :D Orient'in kendi sitesinde bile yok. Sadece burada bulabildim: http://www.orientalwatchsite.com/orient ... swiss-look. Kimse tavsiye etmemiş üstelik. Doğal olarak Orient'ten vazgeçiyorum.
Gelelim Steinhart'a... TSF'nin prestiji var bu saatte. Öneriler hep bu yönde. Daha önce Steinhart'ın sayfamıza yaptığı özel üretim kaç günde elinizde oldu? Hava şartlarının düzelmesini bekleyeceğim, konu saat olunca sabırsızlanmamak elimde olmuyor :) Son siparişim Eskişehir'e gelir gelmez, PTT Kargoyu beklemeden, karda kışta gidip kendim almıştım.

Öneride bulunan herkese teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Turkmen

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, hakanbora ve 170 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners