TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Raymond Weil Don Giovanni Cosi Grande Bilezik Değişimi Öneri

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Mesaj arman » 19 Tem 2012, 11:14

Merhaba öncelikle forumu uzun süredir takip ediyorum ve paylaşılan bilgileri son derece faydalı buluyorum.

Türkiye de gerçek anlamda saat meraklılarının buluştuğu bir adresin bulunması çok güzel.

Benim bir konuda benden çok daha bilgili saat severlerin görüşlerine ihtiyacım var.

Yaklaşık 2 senedir Raymond weil Don Giovanni Cosi Grande modeli 4878-ST-00668 saati kullanmaktayım. Saatimi çok uzun süre araştırıp öyle aldım ama hesap edemediğim bir sorunla karşılaşıyorum saatin metal kayışı çok güzel ve saatin güzelliğini tamamlıyor ama içi dolu baklalar nedeniyle çok ağır geliyor bana, deri kayış takınca da estetik açısından eksik kalıyor. Türkiye'de veya yurtdışında söz konusu kayışın aynısının içi boş baklalı (yani oldukça daha hafifi) olarak yaptırabileceğim bir yer var mı?

Şimdiden vereceğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
arman

Re: Raymond Weil Don Giovanni Cosi Grande Bilezik Değişimi Ö

Mesaj Baran » 19 Tem 2012, 13:57

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz,tanışma bölümünde kendınızı tanıtırsanız memnuniyet duyarız.Saatin kayışın resmi varsa daha guzel olur yardımcı olacaklardır.Ayrıca turist değil forumda kalıcı olmanız dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj arman » 19 Tem 2012, 15:15

Merhaba yeniden

Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için

Tanışma bölümünde en kısa sürede kendimi tanıtacağım
aslında turist olma niyetim yok ama Bond, Clk, Drk ya da ismini sayamadığım birçok saat üstadları varken ben okuyucu olarak kalmayı tercih ediyorum. yoksa saatlere ve foruma ilgim sürekli

resim konusunda sitede yeni olduğumdan acemiliğime geldi resim yapıştırmayı beceremedim ama
http://www.raymond-weil.com/EN/Mens-Watches/Don-Giovanni-Cosi-Grande/Don-Giovanni-Cosi-Grande-4878-st-00668.html adresindeki saat hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum.

vereceğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

saygılarımla
Kullanıcı avatarı
arman

Mesaj Baran » 19 Tem 2012, 15:51

Benimde saatler hakkındaki bilgim kısıtlı ama okudukca öğreniyoruz sonucta öğrenmenın yaşı zamanı yok.Hepimiz saatleri seviyoruz bence cekinmeden takip edip dahil olabilirsiniz foruma.Üstadlar yazıyor biz okuyoruz.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj herofb » 19 Tem 2012, 19:42

Merhabalar , hosgeldiniz bence raymond weil'e bir mail atmakta fayda var
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj bengisaat » 29 Tem 2012, 12:59

Farklı Markaların kordonlarından hafif model kolaylıkla bulabilirsiniz.İyi saatçilere uğrayıp alternatifleri görerek hatta deneyerek gönlünüzde yatak çözüme ulaşacağınıza eminim.

Ancak fikrimi sorarsanız içi boş kordon tavsiye etmem çünki saatinizde ağır bir model dolayısı ile içi boş kordon ,bir sarsıntıda kopma ve saate hasar verme ihtimalini doğurabilir.Ayrıca günlük kullanımdaki sarsıntılar kordonun sık sık gevşemesine pimlerinin kırılmasına sebep olabilir.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 31 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners