Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
oatasoy » 15 Tem 2012, 19:19
Merhaba arkadaşlar Ankarada oturuyorum benim Yugoslav malı kasası nikelaj üstünde tek bir çan olanlardan bir masa saatim var. Sorunum içindeki çarklardan birinin mili kırıldı Ankarada aynı çarktan bulabileceğim bir usta arıyorum eğer bildiğiniz bir yer varsa yardımlarınızı bekliyorum.
-

oatasoy
-
oatasoy » 26 Tem 2012, 20:46
yardım edecek yok mu ?
-

oatasoy
-
asymptote » 26 Tem 2012, 20:52
Ulus'ta Anafartalar Çarşısı'nın asma katında Sabahattin Güneş ustaya bir uğrayın, belki aradığınız parça kendisinde vardır..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
oatasoy » 26 Tem 2012, 20:59
cevabınız için teşekkür ediyorum Sabahattin ustanın geçenlerde forumda telefonunu bulmuştum ama aradığımda telefonu sürekli meşgul çalıyordu sanırım telefonu kapanmış.Sabahattin usta hala çalışıyor değil mi?
-

oatasoy
-
asymptote » 26 Tem 2012, 21:15
Hiç bilmiyorum oatasoy, umarım çalışıyordur. Yanına uğrarsanız selamımızı söyleyin.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 31 misafir