Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
akifusenet » 12 Mar 2012, 23:31
Merhabalar,
Yaklasik 6-7 ay once yurtdisindan Citizen Eco-Drive BL8700-54l model bir saat aldim.
Ancak maalesef belirsiz araliklarla saat geri kaliyor. Bazen 2-3 ay saniye sasmadan duzgun calisirken bazen bir bakiyorum bir anda 30 dakika geri kalmis. Ancak bu geri kalma zamanla yavas yavas bir geri kalma degil. Bir anda olusan bir geri kalma. Bundan eminim cunku her sabah kolumdaki saate gore servise biniyorum. All-reset ve alignment fonksiyonunu da kullandim belki duzelir diye uzun bir muddet sikinti cikmayinca herhalde halloldu dedim ama dun saatim yine geri kaldi.Yurtdisindan aldigim icin sanirim burada garantiden de faydalanamiyorum.
Bu saatlerde bildik bir sorun mudur? Yoksa benim sanssizligim midir?
Tamiri yapiliyor mu yoksa mekanizmanin mi degismesi gerekiyor. Yoksa sadece bakimla duzelebilecek bir ariza midir bu?
Biliyorum acmadan bir sey denemez ama tahmini maaliyet verebiliyor musunuz?
Simdiden tesekkurler.
Akif,
-

akifusenet
-
bengisaat » 13 Mar 2012, 01:50
Bahsettiğiniz şikayet saatin çarklarında yabancı madde nedeniyle ara sıra takılmasından kaynaklanıyor olabilir.
Çarklarından bir yada daha fazlasının dişlilerinde bozulma da olabilir.
Servisine yinede gönderin derim , garantiye alınması muhtemel .
facebook.com/saatatolyesi/
-

bengisaat
-
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir