Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
wWw » 18 Oca 2012, 15:54
Merhaba arkadaşlar,
Eminim daha önce forumda pek çok kişi sormuş muhtemelen sizde cevaplamışsınızdır fakat aramayı kullanarak baktığımda bulamadım.
Elimde iki adet 10-20 yıllık Seiko 5, bir adet yaklaşık 35 yıllık Seiko otomatik ve yaşını bilmediğim fakat oldukça eski/yıpranmış bir Citizen otomatik bir saat bulunmakta. Bunlara Ankara’da bakım yaptırabileceğim iyi bir usta biliyor musunuz acaba?
Seiko 5’in bir tanesi çalışmıyor, birinin kadranı takılıyor muhtemelen, citizen ise bana söylendiğine göre arka kapağı açıldığında çarkın birinin yerinden çıkmış olduğu söylendi (çark içinde duruyor hala XD).
Bunlara güzel bir bakım/onarım yapacak ve fiyatta da fazla bindirim yapmayacak kaliteli usta satçi önerilerinizi bekliyorum Ankara için. Pek sanmıyorum ama Çankaya Yıldız/GOP tarafında varsa çok daha iyi olur, fakat tahminim varsa bile Ulus taraflarında olacağı yönündedir.
Şimdiden teşekkürler
-

-
akifland » 23 Mar 2012, 13:07
Öncelikle kolay gelsin
Kızılayda Engürü pasajı (uğur saatin yanı) 2. katta Mustafa Güngenci var.Kendisi genelde Omega ve Rolex gibi markaların bakım polisaj ve tamiratını yapar.Ankara'nın ve belki Türkiye'nin en mahir ustalarından biridir,üründen kesinlikle tatmin olursunuz.Bunun yanında bakım için aldığı ücret (seiko 5 ve citizen 7 gibi modeller için) eğer parça değişimi yoksa 20-30 TL civarındadır.Saatinizin manevi değeri varsa kesinlikle tavsiye ederim...iyi günler
-

akifland
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir