merhaba,
12 eylül 2011'de sirkecideki tevfik aydında tissot visodate (beyaz kadran) aldım. problem yaşamamak için özellikle tevfik aydından aldım lakin maalesef bana problemli bir saat sattıklarını birkaç gün sonra farkettim. dükkanda saati çok da fazla incelemedim, onlara güvendim, defolu bir saati satacakları aklıma hiç gelmedi. bir gün sonra saatin camında küçük de olsa, nokta şeklinde bir leke farkettim. bir de kadranda çok minik siyah lekeler var tabi. evvela kendime çok kızdım: nasıl bu kadar dikkatsiz olabilirdim, salağın tekiydim, iyice incelemeden saati almam affedilebilir bir şey değil. ama en az benim kadar tevfik aydın da suçlu: böyle bir saati neden satar ki? onlara çok kızgınım. üç kuruş için neden kurumsal kimliklerine zarar veriyorlar? bin bir hevesle aldığım 6 günlük saatim şimdi teşvikiyedeki LPI servisinde. Bu servis nasıl bilmiyorum, saatle hakkıyla ilgilenirler mi yoksa üstünkörü bakarlar mı bilmiyorum. Ayrıca saatin daha 6 günlükken servise gitmesi hevesimi kaçırdı. dedim ya hatanın büyüğü bende!