TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Breitling Avanger Kayış Hakkında

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Breitling Avanger Kayış Hakkında

Mesaj depeche19 » 26 May 2011, 01:21

Değerli arkadaşlar,
Alacağım karşılığında bir breitling Avanger saat aldım. Ancak metal kayışı koluma kısa geldi yaklaşık 4 veya 5 parçaya ihtiyacım var . Breitling Türkiye dist. Tektaş Saate başvurdum ama Breitling inde elinde olmadığını söyledi. Kayışın Referans kodu S1103/891 A bu konuda bana yardımcı olacak veya fikir verecek kişilere ihtiyacım var. Replika saat alıp kayışından parça çıkarayım dedim ama oda olmadı adam gibi bir replika bulamadım. Saati kullanmak istiyorum ama bu nedenle kullanamıyorum. Bir çok saatim var hepsinde aynı sorunu yaşadım ama anında distribütörler çözüm buldu. Ama breitling de takılıp kaldım.. Yardım lütfen.. :( :? :( :super:
Kullanıcı avatarı
depeche19

Re: Breitling Avanger Kayış Hakkında

Mesaj nickynick » 26 May 2011, 02:21

Depeche19 TSF'ye hoşgeldin,

Ebay'de aradın mı baklaları?
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj depeche19 » 28 May 2011, 23:46

Teşekkürler NickyNick, Hoşbulduk , çok naziksin...:)
Bu siteyi bu kadar geç bulmam benim gibi bir saat delisi için gerçekten ilginç. Dünya genelinde bir çok foruma üyeyim ama Türkiye de bu kadar seviyeli ve güzel bir forum olması beni çok memnun etti.
Açıkçası NickyNick e-bay den biraz korkuyorum 1- 2 kez e-bay de kazıklandım.Chasedurer bir saat aldım, saat elime geçti ancak saatin içine şerefsizler kurşun bir parça koymuşlar yani içinde makina yok:) parayı geri almam 2,5 ayımı aldı.ondanda birsürü kesinti oldu vs vs.. :)
Açıkçası ben burada Breitling çi baklası fazla olan ve satmak isteyen varsa diye ortaya sormak istedim.
Tekrar Hoşbulduk..Herkese SELAMLAR :)
Kullanıcı avatarı
depeche19

Mesaj bengisaat » 30 May 2011, 22:08

Türkiye'de saat sektörü olarak kordon baklaları gibi ürünler konusunda malesef pek duyarlı değiliz :(
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: eskiserkan ve 45 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners