Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
esospezos » 17 Ağu 2023, 16:25
Bvlgari saatimin ekraninda catlak olustu, kendi servisi en az 3 ay süre veriyor degisim icin. Acikcasi 3 ay boyunca saati kullanamayacagima, kirik camla kullanirim. O yüzden bir size de sormak istedim, bildiginiz bvlgari tamiri de yapan bir saat servisi var mi? Illa markanin kendi cami olmasi gerekmiyor, benim icin önemli degil
Saat modeli de bu:
https://www.watchartexchange.com/product-page/bulgari-rettangolo-rt45-s-men-s-watchYardimlariniz icin simdiden tesekkürler.
-

esospezos
-
sentez42 » 18 Ağu 2023, 15:40
Forumda Cengiz Dede Bengi Saat var. Kendisine ulaşın, fikrini alın. Muhtemelen tamiri yapacak bir yol bulur Cengiz usta.
-

sentez42
-
bengisaat » 19 Ağu 2023, 13:53
Merhaba,
Sirkecide Şah-As han bodrum katında cam kesimi yapan arkadaşlar var.
Orijinal cam olmasa da gayet güzel yapıyorlar
Tamir konusunda ise ,marka model,mekanik,elektronik v.s. herhangi bir kısıtlamam olmayıp; forum dostlarıma öncelikli ve indirimli yapıyorum.
facebook.com/saatatolyesi/
-

bengisaat
-
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir