Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
bengisaat » 06 Tem 2015, 11:04
Cam bulunur Kasası Aynısı olmayabilir ancak orijinal sıfır kasaları bulunabiliyor ve kasa camla birlikte değişiyor.
Orijinal formatı değişmesin derseniz kendi kasası çelik krom hatta altın kaplama yapılabilir ancak altın kaplamanın ömrü zayıftır krom kaplama daha dayanıklıdır..
Tamir onarım kısmı ve değişmesi gereken parçalar olursa bunlar kolay.
facebook.com/saatatolyesi/
-

bengisaat
-
- Mesajlar: 1122
- Yaş: 64
- Kayıt: 30 Eki 2010, 00:39
- Konum: Ayvalık
-
Pritt » 06 Tem 2015, 13:00
Cengiz Bey. Birde Omega bu da yaklaşık olarak benim bildiğim 40 senelik. Bununda camında ufak tefek çizikler var ama Vıalux e göre daha temiz ama buna da bir bakım yapılması gerekiyor.
-

Pritt
-
- Mesajlar: 2
- Kayıt: 06 Tem 2015, 09:29
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir