Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
bozo7 » 07 Oca 2015, 02:13
Merhabalar;
Öncelikle forumda ve saat kullanımında yeniyim.
Hediye gelen Quantum explorer serisi exg406 modeli saatim tarihini ayarlamak için vidalı ayar pimini açtım ancak bir türlü kapatamadım. Kapattığımı sansam bile ufak bir sarsıntı karşısında vidayı atıyor.
Çalışmasında herhangi bir sıkıntı yok ancak vida kapanmadığı için en ufak su ile temasta içine su alacak. Daha öncesinde ayarlamak için pimi pek çok kez açtım kapattım. ancak kullanmaya başlayalı 5 ay oldu olmadı bile.
Bu durumda benim yapabileceğim birşey var mı? garantiye göndermeli miyim. göndereceksem nasıl yol izlemeliyim malumunuz hediye olduğu için faturası bende değil.
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygılarımla
-

bozo7
-
bengisaat » 07 Oca 2015, 13:25
Mutlaka garantiye gönderin.
Tepenin ve vidalandığı su borusunun değişmesi gerekir bazı modellerde boru kasaya vidayla sabitliyken bazılarında ise perçinli veya kaynaklı olabilir böyle bir durumda komple kasa değişime kadar gidebilir.
Sonrasında kullanırken tepeyi açtığınızda kapatırken diş kaptırmamaya dikkat edin,tepe sonuna kadar sıkılmadan sıkışma hissederseniz kesinlikle zorlamayın dişi kurtarana kadar hafif gevşetip sonra tekrar sıkın.
facebook.com/saatatolyesi/
-

bengisaat
-
-
bozo7 » 08 Oca 2015, 02:16
servis kullanıcı hatası derse biraz masrafı var sanırım. önümüzdeki dönem satıcısıyla görüşüp garantiye göndereceğim.
çok teşekkür ederim hocam.
-

bozo7
-
bengisaat » 08 Oca 2015, 02:53
Kullanım hatası diyebilirler ancak yinede gönderin en azından alternatifler sunabilirler.
Bu şekilde yağmuru bile alabilir saatiniz..
facebook.com/saatatolyesi/
-

bengisaat
-
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir