TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Orient FUNE6001D0 Kolda Durup Masada Çalışma

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Orient FUNE6001D0 Kolda Durup Masada Çalışma

Mesaj ismail38 » 13 Eki 2014, 19:18

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Sorunum başlıkta belirttiğim gibi. Saati koluma taktığımda biraz çalışıp sonra duruyor, koldan çıkarıp masaya koyunca çalışıyor. Saat quartz bu arada otomatik kurmalı falan değil.
Saati alalı 1 yılı geçti 3 gün önce başladı bu sorun. Bugün pilinide değiştirdim ama değişen birşey olmadı. Saat tertemiz herhangi bir yere vurmadım. Sıkıntı nerde olabilir ?

saat bu http://www.hizlisaat.com/orient/fune6001d0/
Kullanıcı avatarı
ismail38

Re: Orient FUNE6001D0 Kolda Durup Masada Çalışma

Mesaj bengisaat » 13 Eki 2014, 19:46

Saatinizi pil takarken contasına zarar verilmiş ve el yıkarken siz farketmeden su alıyor olabilir.
Bunun dışında akla gelen tek şey elektronik arızadır ancak saat 1 yıllık demişsiniz bir darbe sarsıntı geçirmedikçe elektronik arıza olmaz ancak birazda şans .
Servisine götürmeyi deneyin , garanti kapsamına almazlarsa o zaman ben de yardımcı olurum size.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Re: Orient FUNE6001D0 Kolda Durup Masada Çalışma

Mesaj ismail38 » 14 Eki 2014, 07:15

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Saatin pilini ilk defa dün değiştirdim. Kolda durma işi 3-4 gün önce başladı. Yani pil değişirken birşey olmuştur olasılığı yok.
Darbe olayını bende çok düşündüm ama saatide ciddi bir şekilde vurduğumu hatırlamıyorum. Tuhaf olan kola takılınca durması. Bu saatlerin içinde özel bir mekanizma mı var sallanma durumunda saati durduran. Saati direk size getiririrdim ama İstanbul'a epey uzağım.
Kullanıcı avatarı
ismail38

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners