TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Orient Racing Skeleton Tamir Olur Mu?

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Orient Racing Skeleton Tamir Olur Mu?

Mesaj Orko » 19 Mar 2014, 21:24

Başlıkta belirttiğim marka ve modelden bir saatim var malumunuz otomatiktir. Haftada yarım dakikadan az geri kalıyordu o kadar memnundum ki anlatamam pilli saatler gibi zaman tutuyordu. Geçen hafta yere düşürdüm ve şu an günde 1.5 dk geri kalıyor sizce tamiri mümkün müdür fikri olan, başından benzer bir şey geçen bir arkadaşımız ve ya bir ustamız yanıtlarsa çok sevineceğim.
Kullanıcı avatarı
Orko

Re: Orient Racing Skeleton Tamir Olur Mu?

Mesaj Sinanist » 20 Mar 2014, 10:41

Düşme esnasında bir çok hasar meydana geliyor. Geneli ile tamiri mümkün hasarlar. Kulaktan dolma bilgiler vermeyeyim.

Tamiri tabiki mümkün. Sayın Cengiz Ustaya (Bengisaat) bu mesajı pm atarsanız size yardımcı olacaktır.

Sayın Cengiz Ustadan öğrendiğim kadarıyla tamiri gerçekleşene kadar saatinizi asla çalıştırmayın, kullanmayın, daha çok hasar meydana gelebilir.

Saygılar.
Kullanıcı avatarı
Sinanist

Re: Orient Racing Skeleton Tamir Olur Mu?

Mesaj Tgm » 20 Mar 2014, 10:52

Sinanist'e katılıyorum. Arızalı olan otomatik saatlerin mekanik müdahale olmadan arızasını gideremezsiniz. Kullanmayın, kurmaya çalışmayın. Hatta sarsmayın bile.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners