TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

30-35 Yıllık Seiko 5 Arıza Bilgi

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

30-35 Yıllık Seiko 5 Arıza Bilgi

Mesaj transmehmet » 18 Tem 2013, 23:11

Öncelikle herkese merhabalar. Şunu belirtmek isterim ki bu foruma üye olma nedenim de bu konu aslında. Fakat forumda gezindikçe bu işe gönül verenlerin de yazılarını okudukça bir otomatik saat kullanıcısı olarak bilgim ve ilgim arttı.

Bir tanıdığımın başlıkta yazdığım gibi 30 küsür yıllık Seiko 5'i var. Bu saatte tek pandül sorunu var. Saat yanımda olmadığı için resim yükleyemedim. Forumda arkadaşlar bengisaat ve saathastanesi'nden bahsetmişler. Bu değerli ustalar veya benim rastlayamadığım ustalar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Direk ben ustalarımın işyerlerine giderim. Kargoyla felan uğraşmam. İlgili olan ve bilgisini esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
transmehmet

Re: 30-35 yıllık Seiko 5

Mesaj asymptote » 18 Tem 2013, 23:15

saathastanesi Doğubank İşhanı'nda yanılmıyorsam 2. katta.. :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners