TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Swatch YOS440 Takvim Problem Bilgi

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Swatch YOS440 Takvim Problem Bilgi

Mesaj byzantine79 » 03 Mar 2013, 07:58

Merhaba,

Swatch YOS440 sahibiyim,takvimi ayarlarken ters yöne çevirdim farkında olmadan..Anlayınca tekrar normal seyrinde devam ettirip takvimi ayarladım.Dün baktığımda günler arası geçiş yaparken yarıda kalmış.Bir kaç sefer deneme yaptım bazı günlerin sıkıştığını farkettim.Sonra bir süre ayar kolunu açık bıraktım daha doğrusu unuttum..Şimdiki denemelerimde takvimde sıkışma gözükmüyor..Ama manevi değeri yüksek bir saat benim için bu nedenle swatch mağazasına götürecektim..Sizce düzelmiş midir?Artık bilmiyorum hava falan mı yaptı :)))

Sanırım bir durumda swatch tamiri de olmuyor..Swatch mağazaya götürmeye lüzum var mı bilmiyorum..Kasanın açılacak yeri yok ki.

Kıymetli vaktinizden küçük bir parça bulursanı cevabınızı beklerim..

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
byzantine79

Re: Swatch YOS440 Destek?

Mesaj drk » 03 Mar 2013, 15:58

Bir sıkıntı yoktur merak etmeyin. Yarıda kalmış gün çarkına gördüğünüzde saat gece yarısı mıydı?
Kullanıcı avatarı
drk

Re: Swatch YOS440 Takvim Problem Bilgi

Mesaj byzantine79 » 03 Mar 2013, 17:58

Evet gece yarısıydı sayın Drk, gece 1 falandı..baktım yardım duruyor...gerisi yukarıda anlattığım gibi..bilgi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
byzantine79

Mesaj bengisaat » 03 Mar 2013, 18:11

Sadece saat için değil her türlü mekanizmada eğer sıkışma varsa zorlanmamalıdır.
Muhtemelen pek sorun çıkmaz ancak varsa da her ayın o günü yani siz mudahele ettiğinizde ayın kaçını gösteriyorsa o gün geldiğinde takvim tutukluk yapacaktır ,o günlerde takvimi manuel olarak ayarlayabilirsiniz.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj byzantine79 » 03 Mar 2013, 18:35

Teşekkür ederim Sayın bengisaat..
Kullanıcı avatarı
byzantine79

Mesaj drk » 03 Mar 2013, 21:19

Şunu denemenizi rica ediyorum. Saatinizin takvimini sıkıştığını düşündüğünüz güne ayarlayın, ertesi gün takvim olması gerektiği gibi atmış mı, yoksa orada kalmış mı? Tahminimce takvimi tam tarih değiştirme aşamasında gördüğünüz için sıkıştığı izlenimi oluşmuş olabilir.
Kullanıcı avatarı
drk

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 27 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners