Tahmin edeceginizden de cok titiz ve pimpirikli biriyim, hayal bile edemezsiniz. Cep telefonlarim olsun, laptopim olsun, seneler sonra bile ilk gunku gibi temiz durumda kalirlar. Saatlerimde de ayni sekildeyim. Oyleki begendigim saatim kolumdaysa bilegimi masaya cok koymamaya ozen gosteririm. Hastalik derecesinde benim titizligim.
Kullandigim saatimin yetkili servis ve saticilari var, biliyorum ama simdi marka vermek istemiyorum, bazi araba ve motosikletlerin yetkili servislerinde ne derece kotu muamele gorduklerini defalarca etrafimdan duydum. O yuzden tavsiye olmadan yetkili servis dahi olsa sevdigim saatimi piyasada iyi bilinmeyen kisilerin eline teslim etmek istemiyorum.
Forumda bakla cikarmayla ilgili bir arama yaptim ve fsinan'in Haziran ayinda acmis oldugu su konuyu bastan sona okudum. Cok kotu seyler yasamis. Gecmis olsun fsinan.

viewtopic.php?f=12&t=9348&hilit=bakla#axzz2DFtrV6e6
Aldigim gunden beri LV'min bileziginin kendime bol geldiginin farkindayim ama hep bu bakla cikarma isinden uzak duruyorum, sevimsiz bir durumla karsilasmamak icin. Ama bilezik bence gereginden fazla buyuk, cikartirmak gerekli diye dusunmeye basladim.
fsinan'in actigi konuda serdarfb'nin Floransa'daki bakla cikarttirma hikayesini okudum ve ben de acikcasi Glasgow'da saati aldigim yerde neden cikarttirmadim diye pisman oldum vallahi..

Neyse... Arkadaslar bana bu konuda hassas calisabilecek bir yer soylerseniz sevinirim. Rhodium veya Storks hakkindaki yorumlariniz onceliklidir. Rolex kullanicilari nereleri tercih ediyorlar, gittikleri yerlerden ne derece memnunlar paylasirlarsa cok memnun olurum. Saatimin bileziginden bakla cikarildiktan sonra, ilk gunkunden en ufak farkinin olmasini kesinlikle istemiyorum. Artik kumas kapli bir pedin ustune mi yatiriyorlar, aparatlar mi kullaniyorlar, ben hic bilmiyorum ama buyutecle bile gorulebilecek derecede nokta olusmasin istiyorum. Bu derece titiz calisan yerler Turkiye'de de mutlaka vardir.
Bu yakinda yurtdisina cikacagim, taaa Mart'ta donecegim. Artik donuste yaptiririm muhtemelen ama simdiden bir bilgi edinmek istedim.
Tavsiye ve fikirleriniz icin simdiden tesekkur ederim arkadaslar...