alpkop yazdı:eyvallah sayın abim.
forum ortamında mimik olmayınca yorumlar yanlış anlaşılabiliyor. önyargıda biz türkleri bitiren bir duygu. bu nedenle sende haklısın.
ben konuyu polemik değilde hem konu olsun hemde saatlerin konjotürünü ölçme anlamında açtım zaten.
bol selam.
Amacım kimseyi kırmak değil arkadaşlar saati bana yönlendirince fikrimi belirttim çünki saatsever bakışı başkadır kullanıcı bakışı başka.
Birde saatlere ilgisi olmadığı halde akrabadan kalan saatin değerini öğrenmek için ve ucuza yapılırsa yaptırıp en iyi fiyata satma amacı ile forumlara sadece 2-3 kez uğrayanlar vardır.
Kimseyi yargılamak haddimizde değil ben sadece bu duyguyu aldığım için zamanımın da kısıtlı olması nedeniyle sadece saat dostlarının saatlerini yapıyorum bunu uzun uzadıya yazmaktansa tek cümle ile bu yazının tamamını vurgulamak istemiştim.
Saatlerin konjoktorü yada maddi değeri bizler için 2. plandadır.Sizin saatleri yapamam dedim ancak forumdan bir arkadaşımızın vialux saati için işimden izin alıp Eminönünden Kartala 2.5 saat yol gidip bir o kadar da dönüş için zaman harcayarak saatçinin birinden kadran arayıp buldum .Nedeni saatinin manevi değerinin çok yüksek olmasıydı bende bu duyguyu kendisiyle paylaştım.
Dediğim gibi ölçü saatin maddi değil manevi değeridir.
Alınmayın sizi bununla ilgili yargılamak öncelikle benim haddim bile olamaz.
Sadece bakış açılarımız farklı o kadar.